UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так, казали майстри ,, а може то вам неориги нальний сенсор поставили, а може не той,,? Спробували . Не працює. Ну будь ласка, зробіть, щоб AWD працювало
-
Ви до Лева Рінхела не звертались ? Непоганий майстер
-
Звичайно,дякую за пораду. Льову знаю багато років. Гарний хлопець. Але не у цьому питанні.
-
Думаю знайдете такого)
-
Я все ж таки сподіваюсь, що може є серед наших такий самородок, який скаже :я вмію і знаю як перепрограмувати тойотівський комп'ютер.
-
Спасибо
-
Не нужно
-
Подскажите пожалуйста надо ли сейчас сдавать тест на ковид , перед прилетом в Канаду, что бы не сидеть на карантине 2 недели ?
-
Для усіх бажаючих вчити досконало або ж незабути українську мову, проводжу індивідуальне навчання з постановки голосу та мовлення, чіткої дикція, якісної презентації себе. Працюю як з дорослими, так із дітьми ( від 8 років) Коротко про себе: радіоведуча з 20 річним стажем, актриса озвучування та дубляжу українською, член спілки акторів України, автор курсу « Говори красиво»
-
На мою думку краще обирати хостів у яких є позначка суперхозяїн та читати відгуки, краще зписуватися с хостом до бронювання, ну і остаточна ціна з податком, сервісним збором Airbnb буде вказана у формі оплати, різниця в ціні може бути 50-300 долларів, тому краще одразу перевірити яка будет ціна 🙂
-
Добрий день. Ми сім' я з України, маємо трьох діток 15, 12, 7 років плануємо переїзд до Едмонтона, зараз приїхали в Польщу, здали біометрію і очікуємо на візи до Канади. В Україні чоловік багато працював водієм - далекобійником, маж досвід у ремонті вантажних авто. Підкадіть будь ласка трак школи, чи автопідприємства, де можна записатись на навчання, чи стажування. Також ми шукаємо тимчасове житло, чи приймаючу родину. Дякую всім за відповіді❤