UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Прям на оригинал менял. На оригинальном тойотовском сервисе. Кстати, это первое ,что мне сказали тамошние специалисты. Мол, то ,что вам меняли раньше- это фигня, вот мы сейчас как поменяем всё на оригинальное😅. Результат, к сожалению, тот же..
-
Так і є!! Просто кожна машина потребує хоч трошки любові...
-
Проводка ціла... Вважаю, що як би була ,, перенапруга,, то це б проявило б себе не тільки в цій помилці. А так, все решта працює бездоганно.
-
Є і тут багато інформації. Наприклад Альберта, Эдмонтон РОБОТА В ЕДМОНТОНІ, АЛЬБЕРТА ALTA-FAB має відкриті вакансії на посади: a. Спеціаліст з теслярських каркасних робіт та його помічники. b. Спеціаліст з теслярських оздоблювальних робіт та його помічники. c. Спеціаліст по виготовленню дерев’яних блоків, сходів. d. Помічник слюсаря-сантехніка. e. Різноробочий. Стандартний графік роботи з понеділка по п’ятницю з 7:00 до 15:30, понаднормові години у разі необхідності починаються до 7:00 та по суботах. Посада вимагає наявність автомобіля, щоб дістатись до робочого місця в Nisku. Заробітна плата залежить від досвіду та навичок: $20-30/годину. Володіння англійською на комунікативному рівні та наявність відповідних сертифікатів буде перевагою. Посилання на сайт компанії: altafab.com/ Адреса: ALTA-FAB 504 - 13 Avenue Nisku, Alberta, CANADA, T9E 7P6 Для отримання роботи та інформації щодо вимог до кандидатів, будь ласка, надсилайте своє резюме із заголовком ALTA-FAB на email: [email protected] ALTA-FAB is looking for: a. Framing carpenters and/or framing carpenter helpers b. Finishing carpenters and/or finishing carpenter helpers c. Millwork/cabinet wood workers d. Plumber helpers e. General labourers Rate of pay will depend on experience of candidate but would range from $20 (for entry level) up to $30 for very experienced and others would fall between that range. Our standard hours are Monday through Friday 7:00 AM – 3:30 PM, overtime if required starts before 7:00 AM and on Saturdays. Work experience within residential construction and renovations an asset. Current Fall Arrest certificate (plumber) would be considered an asset. Position requires vehicle to commute to Nisku. altafab.com/ Detailed Requirements upon request. Address: 504–13 Avenue Nisku, Alberta, Canada, T9E 7P6 Please send your resume to: [email protected]
-
Я відповів на ту пошту, з якої прийшло повідомлення, щоб відправити адрес Можливо є ще якісь варіанти щоб повідомити їх окрім дзвінка?
-
Проводку продзвонювали всю. І різні майстри. Все ок. Ну і просто замінити комп'ютер - мені теж радили😓
-
Всім привіт, є якась група з роботою по Едмонтоні? Чи можливо якась інформація є тут?
-
В інтернетах пише, що з такою помилкою на тойоті треба перепрошити комп'ютер.
-
Как же прекрасно наблюдать как по всему нищему нацистскому петушатнику Украина взрываются калибры и герани теперь всегда нищие вонючие немытые зассаные хохлы и хохлухи будут сидеть без света и воды и отопления как скот и сраться в пакет наслаждайтесь селюки 🤣 и не будет больше никогда на карте мира никакой зассаной нацистской недостраны посмешища Украина с её дебильным слабоумным населением
-
‼️ Хочу поділитись своїм негативним досвідом з магазином #Орбіт. Відправила в Київ дуже важивий документ за 35$ місяць тому – і досі про його долю нічого не відомо. Система трекінгу «зламалась», ніхто нічого не знає. Я думаю, вони звичайні чітери, які консолідують всі посилки і відправляють Містом.
-
Добрий день. Головне, не сплачуйте за проживання хазяєвам напряму. Платіть тільки через платформу. Ну і відгуки, звісно, важливі.