UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт, є якась група з роботою по Едмонтоні? Чи можливо якась інформація є тут?
-
В інтернетах пише, що з такою помилкою на тойоті треба перепрошити комп'ютер.
-
Как же прекрасно наблюдать как по всему нищему нацистскому петушатнику Украина взрываются калибры и герани теперь всегда нищие вонючие немытые зассаные хохлы и хохлухи будут сидеть без света и воды и отопления как скот и сраться в пакет наслаждайтесь селюки 🤣 и не будет больше никогда на карте мира никакой зассаной нацистской недостраны посмешища Украина с её дебильным слабоумным населением
-
‼️ Хочу поділитись своїм негативним досвідом з магазином #Орбіт. Відправила в Київ дуже важивий документ за 35$ місяць тому – і досі про його долю нічого не відомо. Система трекінгу «зламалась», ніхто нічого не знає. Я думаю, вони звичайні чітери, які консолідують всі посилки і відправляють Містом.
-
Добрий день. Головне, не сплачуйте за проживання хазяєвам напряму. Платіть тільки через платформу. Ну і відгуки, звісно, важливі.
-
Ребята, кто то устраивался фитнес тренером в Альберте?
-
Усім привіт.Шукаю роботу в Едмонтоні - бажано на будівництві так як маю в цій сфері великий досвід (17років) в Україні і Європі.Також непроти розглянути інші вакансії в різних сферах.Якщо комусь потрібний досвідчений,пунктуальний і відповідальний працівник то я завжди готовий )
-
Я відправляв 10 років пакунки, все ок. Вони не приховують, що пакунки йдуть Містом. За документи не знаю.
-
Ещё раз загрузите фаил с объяснением ситуации и документом
-
Ребята привет всем, ищу онлайн обучение сыну по Скетч рисунку, одно из его желаний в Конун Дня Рождения, если есть знакомые , делитесь контактом, заранее благодарю😊