UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А що поганого що людина хоче заробити??? Чи Ви маєте на увазі що ця пропозиція дорожче ніж таксі???
-
Допомогу сприймають , я тобі зараз допоможу, але потім ти мені пів життя будеш забовя'зан
-
Yes
-
Я жодною послугою тут не хочу користуватись безкоштовно, бо звик за все або віддячувати або платити
-
Ясно, змішали послуги та допомога
-
Добрый день, кто поможет забрать вот эту штуку(отвезти с одного адреса на другой), сегодня с 6 до 7? Не за бесплатно
-
Хороша ідея ахах Підвести, допомогти і оплата підписками і лайками 😂
-
А чого по приїзду більшість стає блогерами, тіктокерами та знімають відео в 84% про теж саме? В Україні теж так робили?
-
За бажанням, не заставляю)
-
Просто поставте лайк і підпишіться.)0
-
Ну там ти сам собі вантажник
-
В мене асоціація з постачанням інтернету, ви ж не біжите до телус чи шел, чуваки я з України давайте шось придумаємо, вони тобі давайте, 100$ в місяць як для всіх вже придумали
-
Хто як сприймає , в мене був час, допомагав, мені просто було приємно допомогти безкоштовно Та і зараз теж просто так допомагаю ( в реальному значенні слова)
-
По досвіду скажу що U-Haul вийшло дешевше, чим "послуги" xD
-
На приклад барбер теж надає послугу, але ми і думки не маємо з ним не розрахуватись! Це до того що до кожного слова можна вчипитись і перекрутити
-
Ні, без стьобу. Ми приїхали в Канаду, які ціни в Канаді, як шукали роботу, ми поїхали з Канади, а чого поїхали
-
Нужно: забрать с 1428 25 hodgson way и отвезти в 7527 80 ave nw Сегодня с 6 до 7 Не за бесплатно👌 Напишите в личные сообщения кто сможет
-
Верим?😂
-
Це без натяку на стьоб!!! Кожна людина вважає що бачить проблеми і бачить їх по свому, донести своє бачення можливо через ресурси тіпа ютуб, тікток... Звідси ї виходить що теми начебто однакові а бачення і подача різні
-
Ну має ж бути якась причина балакати на камеру, чи то просто так скучно)))
20 Jan 2023, 21:20
24581/96491
26 minutes ago