UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Зрозумів, дякую!
-
Кто может подсказать ) Подал на альберта хеалс карт в суботу в реджистри, знаю что ждать до месяца Но сказали что могу позвонить и узнать номер страховки и обратится к врачу Кто сталкивался?) Куда звонить что бы узнать номер страховки
-
www.alberta.ca/contact.cfm
-
Привіт!
-
А в яке відділення ходили? Чоловік ходив йому запропонували запис на слід неділю
-
Зразу відкрили
-
Подскажите ,кто открывал карту в банке CIBC. Вам сразу открыли карту или записали на приём сначала?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка де можна купити страхівку для авто і чи на 5g враховується Укр. стаж, та скільки приблизно коштує якщо свою не страхувати?
-
Вибачте, відділення не пам'ятаю, це було перші дні і я не орієнтувався на місцевості, як знайду той папірець то вам скину
-
11504-104 Avenue CiBC Bank В грудні нам там зробили зразу
-
Ответить
-
Я это видела. Вопрос был именно в том открывают ли Счет в тот же день. С остальным справились)
-
www.desjardins.com
-
Public mobile 15 gb $40. Работает на телусе
-
Можете подсказать если я переехала с Британской Колумбии в Альберту нужно ли мне переделывать healthy card ? И как это сделать?
-
Якщо маєш візу типу worker , чи можливо навчатися в Канаді? Як отримати study permin при цьому, чи може бути лише якийсь один перміт із цих двох?
-
Багато хто в чаті казав, що треба. Як саме це зробити не підкажу, бо сам цього ніколи не робив🫤
-
коли вас зараховують до школи/університета ви можете подаватись на study permit, тільки він буде закритим уже, тобто коли ви закінчите коледж ваш перміт закінчиться
-
так, потрібно подаватись на нову, йдете в registry, через місяць вам прийде лист з вашою health card і формою на бенефітну карту, яка покриває стоматолога та офтальмолога на рік
-
Добрый вечер! Кто-то пользуется связью Freedom? Как вам?
20 Jan 2023, 21:20
24690/96595
30 minutes ago