UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я розумію). Але повірте, що 11 клас тут (я маю на увазі AP)це може бути 8 в українській школі). От таке і шукаю. В якій школі ваша донька? ☺️ Якщо не тайна, звісно. Можна в особисті.🙏 Бо моя в 9 класі в Ст Брендан. Ми вже всю голову з нею зламали- не розуміємо куди наступного року. 🙏
-
Якщо зацікавленість в математиці, то в такій школі в 11 класі вона буде проходити програму першого курсу університету. Ну це я так, на пальцях вам пояснюю. Моя донька якраз на такій програмі в хай скул.
-
Вибачте,але стем- це не школа з підсиленим вивченням математики в українському розумінні.
-
Шукайте школи за рейтингом і з IB program.
-
Гадаю, на ваше питання не існує однозначної відповіді. Рейтинг шкіл ви можете подивитися за кожнорічними дослідженнями Fraser institute. Суто математичних шкіл тут не існує. Через три роки, ваша дитина разом з вами може обрати high school з ІВ програмою . Оце буде дійсно корисним для подальшого навчання в будь-якому університеті світу.
-
Вітаю! Для тих, кому важливий їх майбутній кредитний рейтинг, інформація з банку : How can I improve my credit score? If you’re looking to improve your credit score, TransUnion recommends the following: ☝️Keep your account balances below 35% of your available credit. For example, if you have a credit card with a $1,000 limit, try to keep the outstanding balance below $350.
-
Добрый вечер, а как вы нашли STEM школу? Я нигде не могу найти информацию. И ещё подскажите пожалуйста кто здесь давно проживает. В следующем году нам надо искать среднюю школу 7 класс. Хочу найти матем. школу с хорошим рейтингом. Когда надо узнавать и где? И подавать документы надо весной или летом? И можно ли сначала поступить в школу, а потом искать ближе к ней жилье? Или надо сначала найти школу, узнать к какому району относится, потом переехать, и только потом подавать документы?
-
Доброго вечора питання до мам Можливо у когось була подібна ситуація Я подавала з дитиною на візу мені вклеїли дитині ні прийшов лист що треба згоду батька на дозвіл покинути країну Ситуації така в мене Батько є лише на документах Ніякої участі не приймає у вихованні тим паче не допомагає фінансово . Коли відправляли документи було пояснення від мене на анг мові до консула .все рівно візи нема Тепер знову прикріпляли до анкети пояснення але вже завірено нотаріусом.можливо хтось може щось сказати з власного досвіду Дякую!!!!
-
Так а смисл шукати тобі роботу у іншій сфері тут? Іди на indeed і там повно норм вакансій в іт.