UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Шановний адмін, єдиним провокатором тут є правило писати двома тепер ворожими мовами. Невже складно поділити 5000 чат на 2 чати. Вчора в іншому чаті таке чудове спілкування було і проценти по кредитах на житло обговорили і як писати мотиваційний лист порадили і де знайти єнотів дітям показати дізналися, тут тільки ругня. Включаєш телефон 150 повідомлень з цього чату і всі недоброзичливі. А с кільком би допомогли інші 150 повідомлень. Це тяжко зробити 2 чати один українською, другий ні? Це були б 2 Ваших чати, ніхто на авторство не претендує
-
О, я маю майже 4 білетика на срач)
-
Я ж тобі кажу, ми ще зустрінемось 😘😋
-
там девок не только медики есть. Я вообще не в этом смысле имел в виду. Логика проста- тот кто "боится" или еще что воевать - пусть сидит в тылу помогает как может. Тыл тоже очень важен. Просто это не совсем корректно(на мое мнение) всех гребсти, хочет-не хочет. Ну загребут таких. Поставят на фланг какой-то.От первого обстрела они обосрутся и уйдут с позиции. Зайдут орки с фланга а другие не будут знать об этом - и п**ц. По этому ну, давайте эти все "штуки" оставим военным, ладно? Они лучше нас знают что и как делать🤝
-
Звісно як скажу
-
Давай лягай спати
-
Згоден