Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
96.8k Posts 5.8k Posters 172.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Гадаю, на ваше питання не існує однозначної відповіді. Рейтинг шкіл ви можете подивитися за кожнорічними дослідженнями Fraser institute. Суто математичних шкіл тут не існує. Через три роки, ваша дитина разом з вами може обрати high school з ІВ програмою . Оце буде дійсно корисним для подальшого навчання в будь-якому університеті світу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sofiia🇺🇦
    wrote on last edited by
    привіт всім) хто знає де можна купити вареників з вишнями?
    1 Reply Last reply
    0
  • t661893194T Offline
    t661893194T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Ну з наступного року stem junior high буде цілих 2): Thelma Chalifoux та Stem Collegiate
    1 Reply Last reply
    0
  • t1976451791T Offline
    t1976451791T Offline
    Halina
    wrote on last edited by
    Еще джуниор и хай школы делают опэн хаусы, туда можно подъехать и поговорить с учителями, посмотреть на школу и тд
    1 Reply Last reply
    0
  • t1976451791T Offline
    t1976451791T Offline
    Halina
    wrote on last edited by
    В школу документы на следующий год начинают подавать в апреле
    1 Reply Last reply
    0
  • t1976451791T Offline
    t1976451791T Offline
    Halina
    wrote on last edited by
    К сожалению нет. Я знаю что в городе только по одной школе этого уровня
    1 Reply Last reply
    0
  • t661893194T Offline
    t661893194T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Я на сайті знайшла junior high зі стем тільки Thelma Chalifoux. Із high school тільки Wagner 🤷‍♀️. Може знаєте ще high school?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1976451791T Offline
    t1976451791T Offline
    Halina
    wrote on last edited by
    Я на сайте epsb смотрела. И там нашла что рядом с нами есть эта. Официально она будет считаться STEM со следующего учебного года. Пока она science inquiry
    1 Reply Last reply
    0
  • t661893194T Offline
    t661893194T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Подивіться. Це нова школа, відкривається в вересні. Ми би туди хотіли, але 10 класу не буде🥲. А так з математичними школами тут не дуже(. Може я погано шукала. Якщо хтось знає про high school - порадьте🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5011880459T Offline
    t5011880459T Offline
    T
    wrote on last edited by
    Вітаю! Для тих, кому важливий їх майбутній кредитний рейтинг, інформація з банку : How can I improve my credit score? If you’re looking to improve your credit score, TransUnion recommends the following: ☝️Keep your account balances below 35% of your available credit. For example, if you have a credit card with a $1,000 limit, try to keep the outstanding balance below $350.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Добрый вечер, а как вы нашли STEM школу? Я нигде не могу найти информацию. И ещё подскажите пожалуйста кто здесь давно проживает. В следующем году нам надо искать среднюю школу 7 класс. Хочу найти матем. школу с хорошим рейтингом. Когда надо узнавать и где? И подавать документы надо весной или летом? И можно ли сначала поступить в школу, а потом искать ближе к ней жилье? Или надо сначала найти школу, узнать к какому району относится, потом переехать, и только потом подавать документы?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1222821674T Offline
    t1222821674T Offline
    !!!
    wrote on last edited by
    Доброго вечора питання до мам Можливо у когось була подібна ситуація Я подавала з дитиною на візу мені вклеїли дитині ні прийшов лист що треба згоду батька на дозвіл покинути країну Ситуації така в мене Батько є лише на документах Ніякої участі не приймає у вихованні тим паче не допомагає фінансово . Коли відправляли документи було пояснення від мене на анг мові до консула .все рівно візи нема Тепер знову прикріпляли до анкети пояснення але вже завірено нотаріусом.можливо хтось може щось сказати з власного досвіду Дякую!!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitry Canada
    wrote on last edited by
    Так а смисл шукати тобі роботу у іншій сфері тут? Іди на indeed і там повно норм вакансій в іт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t475755484T Offline
    t475755484T Offline
    St А
    wrote on last edited by
    Народ, розкажіть хто як і де влаштувався? Особливо дівчата)) Маю 3 роки досвіду в Customer support, ще 2 роки в technical support (але 1а лінія, нічого занадто ITшного) на разі працюю Senior support в європейському fin-tech продукті (щось дуже схоже на Revolut) англійська може трохи вище середньої, підкажіть чи реально з такими вихідними даними знайти якусь роботу в Едмонтоні ? Більше нічного не вмію, така я зозулька)) Знаю що чоловіки часто знаходять роботу чи на будові, чи десь майстрами і тд. Цікаво почути про жіночу аудиторію також с:
    1 Reply Last reply
    0
  • t497833839T Offline
    t497833839T Offline
    Roman Shyhevych
    wrote on last edited by
    Робив онлайн. Зайняло аж 6 робих днів. Дуже понервував з оперативності агента. Але в міленіумі то є норма:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила Царук
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую. А ви онлайн то все робили чи їхали до них?
    1 Reply Last reply
    0
  • t497833839T Offline
    t497833839T Offline
    Roman Shyhevych
    wrote on last edited by
    Страхував в міленіум на укр права і на укр. Страхову історію. Страховка преміум на Форд ф150 2009 року випуску обійшлась 1700 долларів. Розбили на 11 платежів. перший платіж зняли за два місяці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t165645430T Offline
    t165645430T Offline
    tohich
    wrote on last edited by
    как говорится - это норма) но если Вы его прошли тут, а в кабинет не подтянулось, по крайней мере, у Вас есть факт прохождения его тут в Канаде, а если Вы его прошли в Варшаве, а данные не подтянулись, тут могут быть вопросы, хоть у Вас на руках якобы и есть документы свидетельствующие, что Вы его в ЕУ прошли. Просто решили не выдумывать себе "упрощений", которые могут добавить в итоге лишнего головняка
    1 Reply Last reply
    0
  • t395131662T Offline
    t395131662T Offline
    Alina Maksymova
    wrote on last edited by
    Хочу вам сказать, что уже более месяца результаты канадского медосмотра никак в IRCC не подтянутся 🤷🏻‍♀️ Может это нам так не повезло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила Царук
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, хто недавно страхував машину на укр. права і щоб оплата помісячна була, або хоча б половина річної ціни. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags