UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Costco в більшості це продукти, побутова хімія, трохи посуду та меблів Ми брали в ікеа, ви можете зрівняти і подивитися асортимент на кожному сайті і будете орієнтуватися де дешевше і що саме вам необхідно Ще рекомендую Dollarama, dollar tree всю хімію, різні побутові, кухонні речі там дешевше
-
Где писать?
-
Ми у Торонто потратили 3 години а друзі у Монреалі пів години, тому не варто ризикувати
-
А коли буде реальна потреба, то болт тобі, а не швидка допомога. Плати зі своїх
-
Доброго дня, вже незабаром летітиму в Канаду, маю вклеєну візу, моя ситуація : заїхав в Польщу після 3х місяців війни , на візу захисту не подавався бо мав річну візу відкриту раніше. Вона закінчилась ще в листопаді. Зараз по суті в мене вже немає ніяких документів окрім канадської візи. Мої квитки з Німеччини (куди я їду автобусом) з пересадкою в Амстердамі, куплені в однієї компанії. Чи впустять мене взагалі в літак в Німеччині спираючись на мої обставини? Я готовий що будуть проблеми, але нажаль квиток без відшкодування грошей. Можливо хтось мав подібну ситуацію і порадить що казати. Дякую.
-
Застуда і швидка допомога???
-
Друзі, а скажіть ще таке, хочемо взяти шлюб, який процес приблизно знаємо. Питання в тому, які саме документи треба. Тільки паспорт чи ще й sin number?
-
Коли трошки в Едмонтоні обживетися,освоїтеся - я вас познайомлю з кращою україномовною іміграційною консультанткою Альберти. А перше треба зрозуміти,чи Канада- це країна для вас.
-
І дійсно- просто інформація з відкритих джерел - не коштує грошей. Вартий лиш досвід, який правильний шлях вибрати.А це індивідуально. І вже небезкоштовно.
-
Мені б також можна було контакт
-
Це не секрет. В закріплених є інформація , щодо місцевих іміграційних консультантів. Я можу для вас пошукати.