UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Хожу на йогу поруч з домом, high park community league , 15 на рік, + 5 заняття, здебільшого люди похилого віку 😂
-
Підкажіть будь ласка ,цікавить таке питання ,де саме можно посмажити шашлики ,де є мангали? Всім дякую ,гарного дня
-
Hawrelyak park буде не погане місце
-
ОГОЛОШЕННЯ! Уроки англ мови по суботах з 11:00 до 14:00 у групі з трьох чолвиків. Район Олівер. 3 години майже без перерв. Пояснюю чому чоловіки: бо треба ще 2 у групу для мого чоловіка. Вирішила, що втомилась дивитися на ці потуги вивчення англійської самотужки. Маю досвід викладання мови більше 20 років, а також багато учнів онлайн, да декілька у Едмонтоні. Отже, наші відкривають садочки для своїх дітей та онуків, я набираю групу для чоловіка, що було веселіше вчитися, з’явилась мотивація та здорова конкуренція у навчанні. ОПЛАТА: $10 година. Явка обов’язкова , бо інші будуть доплачувати. Рівень: ПОЧАТКОВИЙ -майже 0! Місця: 2
-
Доброго дня спілното, підкажіть будь ласка, де ще можна пройти медичний діагностичний тест крім клініки в Heritage? То вони підняли ціни до 250 $ з людини! Можливо десь можливо зробити дешевше? Треба дітям зробити тест. Дякую
-
Привіт! Порадьте будь ласка, що краще: купити TV box з wi-fi, чи підключити платне телебачення від telus (ми маємо сімкарти і домашній інтернет від цього провайдера).
-
Коли я шукала у серпні то це була найдешевша клініка. Інші були від 200-450
-
Доброго дня ☺️ хтось може допомогти перевезти диван з центру на вест? За оплату звісно ☺️ потрібна велика машинка
-
Добрий день/вечір. Підкажіть, хто виїзжав нещодавно з ЄС. Якщо сумма коштів перевищує 10тис євро на людину (14тис) були питання на митниці в аеропорті?
-
🤷🏻♀️ тут уж ваш выбор. У нас нет тв, но есть нетфликс, дисней + и амазон прайм. Нам хватает. Но тв смотрят в основном дети и муж
-
А як, промо в аєропорті при регістрації на рейс чи зазделегіть це можна зробити?
-
Декларируй
-
Я ж питаю про вивіз з Європи! Про ввіз у Канаду я вкурсі.
-
Какие вопросы . Ввозить можно до 10000 канадских долларов. Дальше уже твое решение . В чем проблема сделать декларацию не понимаю
-
Дякую, бо жінка при виїзді в Європу не декларувала, а тепер поверх 10тис євро на людину виходить.
-
Ми хочемо зекономити на щомісячних платежах 😀 і не знаємо як краще зробити… прилетіли 31 січня і ще толком з усим не розібралися) хочу зрозуміти чи є сенс купувати той TV box бо і так доведеться платити за нетфлікс… З іншого боку підключати Канадське телебачення теж не дуже логічно ( для мене), україномовних каналів ми там не знайдемо. Я і донька трохи розмовляємо англійською мовою, а чоловік взагалі не розмовляє( Вчить звісно але того рівня не вистачить щоб розуміти фільми англійською мовою… Тож я і задумалася над доцільністю саме зараз підключати ( платне)TV . От і шукаю поради у цій спільноті.
-
Аир Кан еще есть но это уже по Канаде можно деклаоюрировать . И не во всех аэропортах работает.
-
В аэропорту .
-
ArriveCan то по Канаді, а мене турбує митниця в Європі.
-
З Лондоном все ок буде?
20 Jan 2023, 21:20
25798/96554
about 8 hours ago