UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Супруга есть,детей нет .она работает .Просто у нее списывает автоматом налог ,а я самозанятый.Мне говорили ,что есть минимальная сумма ,которая не облагается налогом .
-
У вас есть супруга? Она работает? А дети ? Есть ли у вас возможность списания расходов с налогооблагаемой базы? Ну и т.д. Примерно точный ответ вам даст бухгалтер или специальная программа. А точную сумму вы узнаете, когда после подачи вашей налоговой декларации придет ответное письмо из CRA.
-
Может кто то знает ,какой налог будет на за в 10000 долл за 3 месяца как самозанятость ?
-
Поэтому я и предлагаю поделиться 😆
-
Ага. Они спрессованые. Я обычно рассыпаю с 2л и 1л банку и храню в холодильнике. 1 пакетик = 2 1/4 ч.л.
-
Доброго дня! Хто відправляв паспорт на вклейку візи іншими людьми за довіреністю? Де можна знайти правильний формат документу? Дякую!
-
Реально такого большого обьема ? 😳 Мне надо, но не так много
-
Безкоштовне житло в Едмонтоні
-
Всім привіт) Need help 🙌🏼 Можливо, це питання вже задавалось тут в чаті, але інфи багато, знайти не можу. Чи надає Альберта (цікавить Едмонтон) безкоштовне житло новоприбулим? Хоча б може якась неділя, щоб зрозуміти в яку сторону бігти 😅 Знаю, що Манібтоба допомагає таким, а про Альберту не чула. Можливо хто підкаже, хто вже на місці? І питання стосовно водіння автомобіля. Скільки коштує замінити наші права на канадські? Здається тільки водіння чи теорія теж? Заздалегідь дякую за відповіді 🙏🏼 Сподіваюсь без сарказму) Це відповідальний крок і адекватно страшно) Але, але) Тому так багато питань)
-
😘😘
-
Дкую)
-
Она для всего имхо подходит. Я делаю всё и пельмени и хлеб и печенье и торты
-
All purpose підходить більше для чого? Наприклад для тіста на вареники, пельмені підійде?
-
Sally’s beauty supply продаёт профессиональную.
-
t.me/ukredmonton/129
-
Доброго, закреп этого чата
-
Доброго дня .Хто може підсказати як правильно заповнити заяку на зняття обмеження з воркперміту
-
Доброго дня , підкажіть може кто з жінок знає яку краще купити краску для волосся , які краще фірми? Або може знаєте де купувати професійну ?
-
Ну тут от цели выпечки зависит. Я всегда беру просто all purpose. Но есть мука для хлеба, цельнозерновая, есть мука для тортов… я беру в костко потому что там дешевле и мешки побольше. Раньше покупала red robin
-
Anyone want help in. apply tax assignemnts,projects,exams of special IT and other course also if anyone want extend,apply their study permit and work permit can DM me
20 Jan 2023, 21:20
2636/96775
26 minutes ago