UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Реально такого большого обьема ? 😳 Мне надо, но не так много
-
Безкоштовне житло в Едмонтоні
-
Всім привіт) Need help 🙌🏼 Можливо, це питання вже задавалось тут в чаті, але інфи багато, знайти не можу. Чи надає Альберта (цікавить Едмонтон) безкоштовне житло новоприбулим? Хоча б може якась неділя, щоб зрозуміти в яку сторону бігти 😅 Знаю, що Манібтоба допомагає таким, а про Альберту не чула. Можливо хто підкаже, хто вже на місці? І питання стосовно водіння автомобіля. Скільки коштує замінити наші права на канадські? Здається тільки водіння чи теорія теж? Заздалегідь дякую за відповіді 🙏🏼 Сподіваюсь без сарказму) Це відповідальний крок і адекватно страшно) Але, але) Тому так багато питань)
-
All purpose підходить більше для чого? Наприклад для тіста на вареники, пельмені підійде?
-
Доброго дня , підкажіть може кто з жінок знає яку краще купити краску для волосся , які краще фірми? Або може знаєте де купувати професійну ?
-
А борошно яке найкраще для випічки? Бо не можу підібрати хороше ніяк(
-
Подзвоню і розкажу,ок?
-
Доброго дня! Хто мав досвід і може розказати як йти на вимушену відпуску з роботи коли компанія закривається на холодний період??? Якщо хтось володіє інформацією напишіть будь ласка в приват
-
Доброго Дня усім любі і дорогі українці. Вітаю усіх с Новим і переможним для нас роком. Хотів запитати чи хтось має якісь пропозиції роботи в Едмонтоні. Будь що вже готовий робити. Маю 2 дипломи. Логіста та Геодезиста. Добре розмовляю англійською. Маю водійське посвідчення та авто, щоб доїжджати до роботи. Буду вдячний за пропозиції. Усім гарного дня.