UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Вот только что писал в другом чате По дефолту уже нет, но многие ездят забирают, помогают и так далее. Вы напишите что необходимо, в идеале отпишите Cherilyn Michaels в группе ФБ Edmonton Hosts Ukrainians. Она закинет Вашу заявку в общий пул волонтеров и если не я , то кто то другой обязательно Вас заберет
-
В Эдмонтоне, скорее всего, дешевле 50 CAD не будет и то, там какие то договоренности с отелями для украинцев, не уточнял. До Эдмонтона будет стоить в районе 60-80 CAD добраться, скорее всего, есть смысл сразу ехать в город и ночевать там, по деньгам оно то на то и выйдет +-, но Вы днем проснетесь, а уже в городе
-
Да с##ка бесят меня все это кодло....))))
-
Так
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка ліки(краплі, таблетки або щось інше) для кішки яка загуляла)))))