UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
I make you a promise. Every single one of you who trusts me , I will do them the same things that my mentor do me back in the day, and which have made me financially independent today. If I did it, you can do it too. Success is only a sequence of good choices. And the first choice you have to make is to trust someone who can be your mentor. Start now and within a year you'll have a six-figure wallet like me. Join VIP 👉t.me/joinchat/1IWYDTidKSJkOTY8
-
Добрий день Я вибачаюсь за пізнє смс ! Скажіть будь ласка , якщо я працюю на payroll , і готуюсь до подачі на PR але в payroll не написаний НОК чи моя посада, чи це проблема ? Я запитав своєго шефа , і він сказав що може написати якийсь лист де це вкаже ! Чи це так працює ? Дякую велике !
-
Доброго, вечора молода ми сімейна пара, шукаємо працю в Едмонтоні, може хто щось підскаже
-
Скажіть будь ласка , якщо ми з дружиною оформимо скидку на проїзний та спортзал і т.д .. в нас через це не буде проблем у майбутньому з подачею на PR ? На сайті сказано що на цю допомогу можуть розраховувати сім’ї наприклад якщо на двох людей дохід за рік не перевищує 30 з чимось тисяч …
-
Сьогодні заблукали 😃і і потрапили на Southgate station … Я такого ще не бачила… купка кончених наркоманів , «убитих» в хлам, на підлозі голки валяються, один чувак куняє і потягує шмаль🤢 сморід жахливий . Одразу задумалася про те що Канада одна з найбезпечніших країн світу, куди я привезла своїх дітей … Правда, такого видовища ще ніколи не бачила і не переживала того відчуття, яке ще й досі мене не покидає🫤
-
Коли будете починати іміграційний процес, ваш роботодавець надасть job description,.
-
Ви лиш не кажіть, що не чули про те,що в Едмонтоні є навіть школи ,де практично у відкриту продають наркотики. Але в цілому, все залежить від вашого стилю життя і району,в якому ви мешкаєте. Можуть пройти роки і десятиліття і ви НІКОЛИ з ТАКИМ не будете стикатися. Просто це два паралельні світи ,які дуже рідко перетинаються.
-
Ну там в березні дійсно відбудуться деякі зміни в правилах отримання driver license. Але це не стосується українських посвідчень.
-
Чудова інформація! Я теж таке чув! Але шкода, що байка...