UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Чому ні, якщо там не ма переходу в інший аеропорт, а тільки пересадка?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка з питаннями: Хочу придбати авто, яка протцедура його купівлі і оформлення? Яку страхову краще вибрати?
-
не можна без американської візи 100%
-
Я летів з пересадкою в Торонто, там був час годин 6. Цього вистачає пройти усе, зе й залишиться трохи) Але я бачив людей як ви, які прилетіли до Торонто і тільки на наступний день в Едмонтон, це теж варіант. Тут вже самі вирішуйте, як вам зручніше
-
Ну я нашел пока что самый дешевый билет через нью йорк - 12к грн
-
Але навіщо? Це ж не дуже вигідно через США летіти 🤷♂
-
О пасибо)
-
Так, якщо це просто пересадка, то звісно
-
Підкажіть будь ласка, отримаю я ворк перміт, дозвіл на працю, прибувши в травні до Канади?
-
Дякую, за підказку з мед екзамом, зараз будемо дивитись. І за рекомендацією по сімці також, мабуть зробимо як і ви, грошей зайвих нема)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка-отримаю я ворк перміт, прибувши до Канади в кінці травня?
-
Я так летів. Коли купував квитки до Канади – плани були туманні, вирішив, що у Торонто буде зрозуміло, коли і кудись далі. У результаті, якби одразу купив квиток Торонто-Едмо – заплатив би 60$. А за добу до вильоту вийшло майже 300$.
-
А если билет в Канаду, но через Нью-Йорк, но уже без смены аэропорта, получится так полететь без визы американской?
-
Медекзам- адреса є в закріплених повідомленнях. Сімка - тут треба дивитися індивідуально. Найкраща якість і покриття у Bell. Але там і ціна відповідна. В мене Shaw, 25 дол безлім + 25 ГБ інтернету. 100 доларів домашній інтернет.
-
Ви ж розумієте, що в чаті прочитати це одне, а коли ти з людиною знайомишся і підтримуєш стосунки це зовсім інше. Більше наш спілка саме через це цікавить, щоб знайти людей з якими будемо підтримувати стосунки і не відчувати себе тут на одинці
-
Просто воспользуйтесь поиском по чату, инфы куча.
-
Можно и не выходят из дома решить это. В этом чате тонны информации, что да как и почему и главное по чём. 1) просто загуглите immigration medical exam 2) Телус, но сам пользуюсь Фидо 3) пользуюсь CIBC, но есть куча других Scotia Bank, td bank и тд 4) цены на жильё kijiji, маркетплейс на ФБ 5) тут уже сами 🤷♂️
-
t.me/ukredmontonchat/53413
-
Вам потрібно було брати квиток або без пересадки у інший аеропорт, або з пересадкою, але в країні де віза не потрібна. Наприклад ми летіли з Потугалії у Торонто, потім у Едмонтон, також я бачив рейси через Англію, але без зміни аеропорту
-
Дуже багато українських організацій. Які саме питання вас турбують?
20 Jan 2023, 21:20
26754/96399
about 2 hours ago