UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрый вечер. Я тоже лечу может нам по пути?)
-
А меня проконсультируйте?) Я Вам написал!
-
Добрый день!! Есть ли ещё клиники кто делает medical examinations CUAED в Эдмонтоне ,не по 250$ !!
-
Пробуйте сюда.
-
Всім привіт. Хто вже купував білети до Канади онлайн і розраховувався карткою. Це була гривнева картка? І якщо так, чи була подвійна конвертація. Чи потрібно зробити окремо доларову для купівлі білетів?
-
Мы друзей записывали сюда во вторник, приехали и на месте записали. Они сдавали как раз сегодня, цена та, что указана.
-
Спасибо, но пытался их набрать трубку не берут. Вы не подскажите когда они вам ответили, то что сегодня звонил тем что были по 125, она убеждала что все клиники по Эдмонтону подняли цены
-
На каждом сайте будет по разному, нужно смотреть умовы оплаты
-
Також сама лечу, зараз в Україні, можна скооперуватися. У процесі пошуку кімнати.
-
Добрий день, коли у вас рейс? Також сама їду
-
Щось таке шойно зустріла в фб. Тому ділюся. Можливо комусь знадобиться
-
У кого-нибудь есть информация по поводу ежемесячных выплат? Нашел инфу по британской Колумбии - там платят по 1000 долларов США в месяц. А есть ли ещё подобные пособия но в других округах?
-
З тими цінами, там і 1000 кад не допоможе
-
Скільки коштує та віза через Англію що за неї стільки сперечаються?
-
Ну якщо ти птах то тобі віза не потрібна, а якщо людина то так
-
Треба вже в закрєпах написати про перельоти через Англію та США. Кожен день по кілька разів одне і те ж 🥴
-
Я слышал это влияет как-то на PR
-
Думаю, тут питання не в ціні, а в термінах та складності оформлення 💁🏼♂
-
Я сначала прилетел без семьи, "на разведку". Буквально через два дня понял, что лучше бы все вместе летели.😔
-
Ну я про транзитну. Бачив 35 фунтів коштує
20 Jan 2023, 21:20
27010/96620
about 2 hours ago