UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А моя думка шо тобі пора чємоданчік паковать на ростов. Бо як казав твой вєлікій пісатєлі «скріншоти нє горят»
-
Я просто вот так пару дней младенцев не поем и такая забывчивая становлюсь
-
Кацапи про це зі всіх смітників кричать ) Не забувайте))
-
Якось дивно виходить, це бачення іншої людини, і це його думка. І ви тут же кажете що поганого в тому що у вас є своя думка. А шо тоді погано шо в нього теж ж своя думка (навіть якщо вона не сходиться з вашою)
-
Та я все время забываю, блин...
-
Можливо мати власну думку і непогано. А от мати думку яка з рашистами співпадає … таке собі
-
Бо ми - нацисти. Хіба ви не знали ?
-
Меня чужие проблемы и вопросы не волнуют, а вот посраться - это я всегда пожалуйста
-
Ну, что ж, очень классная позиция и полезность в чате
-
Привітати з святом - це «навязування фошисткіх ідей» Ник Шарко: «це точно»
-
Конкретно это я написала не в вашу сторону, это было человечку, которого вы поддержали в этой потрясающей дискуссии
-
Настроение зайти в украинский чат и назвать людей нацистами, а не вот это вот всё
-
Ну как-то ж так получается, что вы в каждом участвуете (во всяком случае, практически в каждом, на который я попадала) И в каждом высказываете, скажем так, "непопулярное мнение"
-
Боже, читаю чат не постоянно, но каждый раз как происходит срач на любую тему, вижу пару одних и тех же лиц, кто или просто провоцирует народ, или я не знаю, как это назвать. Вот Ник Шарко в первых рядах. Так у меня вопрос, почему после этих срачей эти люди не удаляются из чата админами? Ну или какие-то ж меры надо принять, а то уже в какой-то момент становится просто омерзительно
-
Раби нікчемні і малороси які паплюжать память героїв України і знаходяться в Едмонтоні, надіюсь ви закінчите своє нікчемне і мізерне життя в переході на даунтані з тими рагулями.
-
Головнокомандувач Залужний також виходить тоді «фошист і ноцист»?
-
І це теж?
-
по передачам "орт" мабуть історію вчив?
-
Може і так
-
а зрозумів ви не вмієте цитувати 😅
20 Jan 2023, 21:20
2706/96559
a day ago