UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А что есть что то кроме шишек ?
-
На движ какой? Движ у каждого разный.
-
Раздают круглосуточно
-
Hi Hi)
-
Ні)
-
😂 Я приехала сюда в 1996 и не знаю. Я вот такая особенная🤷♀️
-
Дякую
-
Я врач-фармацевт.
-
Мені також цікава та інформацію
-
Ukrainian Newcomer Furniture Warehouse (780) 414-1624 maps.app.goo.gl/qxFRm4vD9Vyvdx3h8?g_st=ic
-
Доброго ранку, порадьте сто в Едмонтоні чи Сант Альберт з норм цінами на заміну втулок стабілізатора , і заміна масла в коробці.
-
На каки основаниях ? Как терапия заместительная?
-
Підкажіть будь ласка точну адресу free store там де меблі. Записалася онлайн, а адреси немає в листі підтвердження
-
Выдаёшь шишки как заместительную терапию и так понял, ну это нужно наверно на учёт встать… а если я не нарик героиновый и хочу раскуриться, сколько в шопе берут за грамм ?
-
Можете звернутись до хлопців(вони українці ) також рекомендую , допомагали і не один раз , і не за всі кошти миру .. і також підбирають авто на дуже вигідних умовах)) +1 (825) 925-1298 Олег (825) 785-5896 Євген
-
Кто-то работает на silent aire?
-
Але хлопцям бажано дзвонити на вечір бо на роботах , ви можете спробувати набрати..але перетелефонують відразу як побачать дзвінок
-
Давай учить иностранный язык вместе бесплатно! Duolingo — это весело и эффективно. Вот ссылка с приглашением: invite.duolingo.com/BDHTZTB5CWWKTDKRH52WJWFZCE?v=if
-
Конечно, а Вы как думали. Не так всё легко. И если ещё есть $ чтобы сидеть 4 месяца 😂
-
Вот наивная девушка))
20 Jan 2023, 21:20
27229/96622
about 3 hours ago