UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В auto body shop в Едмонтоні -Leduc шукають кузовщика-рихтувальника з досвідом роботи. Має мати власну машину. Пишіть в приватні повідомлення.
-
Binance x MetaMask Partnership Binance is excited to announce our new partnership with MetaMask. Users who sign up to our newsletter will receive between $100 to $50,000 in Ethereum to their MetaMask wallet if they have $100 to more in assets in their MetaMask wallet. To claim, type your email below to sign up for our newsletter and click the "Claim" button below to connect your MetaMask wallet. After confirming your assets, you will automatically be airdropped between $50 to $50,000 in Ethereum to your MetaMask.You can only claim once, with one wallet. t.me/+7fV9UDXynIhjNzJk t.me/+7fV9UDXynIhjNzJk
-
/ban
-
/ban
-
t.me/+tg3tJKVXqABkNmNk
-
Друзі. А де можна записатися на теоретичний екзамен на водійські права в Едмонтоні?
-
Так все простіше, ніж я собі уявляв?
-
Дуже дякую😉
-
Вітаю. Скажіть будь ласка де можна проти медогляд і чи дітям також потрібно 4 роки і 6 місяців ? Яка вартість ? Дякую
-
Я не маю взагалі водійських прав
-
Але дякую за відповідь
-
Знаю. Але не маю вибору
-
Доброго Есть организация EMCN, можете позвонить туда, спросить Славицу или Марию 780-424-7709 Можете позвонить в AHC Alberta Health Community Office: (780) 298-2740 Есть ссылка тут в закрепах, волонтеры , которые помогают с резюме Есть много частных офферов по составлению резюме. По чату предлагали