UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всё нормально
-
Доброго дня, скажіть будь ласка де краще купити білети з Торонто в Едмонтон з багажем?
-
Якщо Ви щойно приїхали можливо щє не підгрузмлись дитячі перміти, нас попереджали про таку особливість і ми заповнювали через 5 днів після прильоту, все ок.
-
Добрый день, а могли бы рассказать всю процедуру если нет водительских прав?
-
Спасибо)
-
t.me/ukredmontonchat/9418
-
Звісно в центрі, та по Трамвай маршруту
-
Дякую, прилетіли 3 тижні тому...
-
Привет, срочно ищю работу в Эдмонтоне, прилетел три месяца назад по программе куает,
-
Доброго дня ) Хотіла б запитати хто як добирався до Edmonton або Calgary ? Може було що хтось летів з Польщі Бо переважно знаходжу білети через Лондон а там наскільки я знаю потрібна віза . Буду летіти перший раз тому переживаю ) Може хтось поділитись досвідом ?)
-
З Амстердаму є літаки в Калгарі і Едмонтон. Є і прямі. До Амстердаму можна і потягом. Ми купуємо завжди квитки на Expedia
-
Я вот купил билеты с Вроцлава до Едмонтон,через Франкфурт,покупал на aircanada
-
Можна летіти і через Лондон головне щоб приліт і виліт один айропорт...
-
Дякую
-
Та не за что
-
Я зрозуміла, дякую)
-
Читав інформацію в одній телеграм гиупі,що в Альберті по візі Cuaet не можна буде податись на PR. Можливо хтось щось знає про це?
-
Друзi, вiтаю. Вночi прилетiв з дружиною та дитиною до Едмонтону. Зараз в готелi Radisson, що неподолiк вiд аэропорту. Прошу допомгти! Перевести нас з 4 валiзами до центу (там готель 14 днiв). Буду дуже вдячний!!!
-
Добрий день. Ми летіли AirCanada, купували білети на офіційному сайті. Доплата за багаж 30$ за першу валізу та 50$ за другу. Багаж можна було включити в бронювання за 24 години до вильоту онлайн або вже при реєстрації. Ще є WestJet та Flair, можуть бути дешевше, але про них не знаю. При бронюванні перевіряйте також аеропорт вильоту
-
Вас вже забрали?
20 Jan 2023, 21:20
27316/96495
about 3 hours ago