UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Відпишіться від того каналу. Його веде недоумок і бовдур
-
Они оч дешёвые, если билеты за полгода покупаешь. В январе летел ими Торонто-Эдмо за 300$😬
-
Я у телеграм-каналі читав, що в Альберті з березня змінюють українські права на канадські, а з квітня – українські паспорти на канадські. Користуйтеся офіційними джерелами, бо шкода витрачати свій час на спростування якоїсь дичини.
-
300$ 😧
-
Взяли со знакомого 300$ и пропали ппц...
-
Много берут?
-
Що не так з " мамами з дітьми" 🤣
-
Привіт. Питання чи на довго shell блокує гроші з карти якщо перервав заправку після введення суми?
-
Здравствуйте. Лучше не рисковать
-
Здравствуйте, пожалуйста кто может подсказать по этому рейсу,нужна ли транзитная виза?
-
Я два рази перервав заправку, отримав нульові чеки, а гроші на рахунку заблокувались
-
Після завершення заправки- закривається трансакція. Отримуєте чек. Решта завдатку- розблоковані.
-
100 і 150 доларів
-
Но лучше не рисковать, так как там вряд ли будут разбираться.
-
Я з третього разу закінчив заправку, але за два нульових чеки рахунок заблокований🤷
-
Спасибо
-
То закінчить заправку, і все буде ок
-
Всем доброго вечора!Я хотела спросить,может у кого-то так было,16.02 сдали биометрию с мужем,а 18го мне на эл.пошту пришло письмо,не пойму ,мне откащали?
-
Дякую!
-
Ці кошти не пропадуть, не переживайте. Якщо в понеділок не розблокуються, то зверніться в банк.
20 Jan 2023, 21:20
27363/96608
about 2 hours ago