UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Все ж таки, водіння в Канаді має свої особливості. Безглуздо з цим сперечатися.
-
Була в цьому чаті наша панянка зі страхової. Можу порадити ще декілька російськомовних. Але це буде дорожче ,ніж в Мілленіумі. Там можна спілкуватися через email, і знання англійської непотрібно. Я б ще радив зробити квоту в Inova I TD.
-
-
Наверное и я схожу к Максу)
-
До вашої уваги пропонуються ПОВНІСТЮ МЕБЛЬОВАНІ АПАРТАМЕНТИ для оренди (1 спальня / 1 ванна кімната) у Chappelle Garden, Едмонтон, Альберта. Район комфортний, спокійний, чистий, все необхідне поруч. Апартаменти доступні з 01 березня 2023 Вартість за місяць: $1600 У вартість входять всі комунальні платежі а також підземний паркінг на 1 паркомісце. домашніми тваринами. 3D тур можете переглянути за посиланням: youriguide.com/204_1073_chappelle_blvd_sw_edmonton_ab Безкоштовний тренажерний зал на території комплексу; Безкоштовне членство в Chappelle Gardens (включає доступ до відкритого хокейного майданчика, дитячої ігрової зони; баскетбольного майданчика та літнього місця для пікніка) Поруч школа та дитячий майданчик; Легкий доступ до громадського транспорту; Професійний менеджмент і обслуговування; Поруч багато парків і пішохідних доріжок, до аеропорту 15 хв.; За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +1 780 885 77 39 Ольга
-
Дуже цікаво як в Канаді платять грошима штатів
-
Бесплатно, кукурузная мука и овсянка, самовывоз Bonnie Doon ( по срокам все норм)
-
Це тільки після того, як паспорта укр. на канадські міняють.😁
-
Я спробувала а вийшло що я записалвсь волонтером, хах чи може є у вас силка на реєстрацію