UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Будем лететь 6 марта но билеты покупала в начале февраля Варшава - Франкфурт -Калгари - Эдмонтон (багаж 2 чемодана по 23 кг, ручная кладь 8 кг) цена 685$
-
То же интересно. Через какой сайт покупали?
-
Знакомые через них летели в Торонто все ок
-
Я могу выложить в группе но не как рекламу, просто я там покупала нам ок
-
Там необхідність виходу з транзитної зони, забрати багаж (а отже, проходження міграційного контролю), та повторної реєстрації на інший рейс. Бо різні авіалінії. Інша справа, якби був єдиний квиток від однієї авіалінії (але тут не так). Тож залежатиме від офіцера під час реєстрації на перший рейс (до Лондона). Можуть і не пустити на літак. А можуть і пустити. Тобто, 50/50
-
Спасибо большое
-
Я теж через дівчат брала. Все супер! Можу рекомендувати. Вони продають білети по гуманітарним цінам для українців. В середньому ціна білетів 650-700 доларів,в залежності від відстані.
-
Ми летіли в жовтні через цих дівчат, Все пройшло супер.
-
Привет ,можно цену?
-
Привет, есть у кого желание погулять на неделе ?
-
Почитай правила чата , а если ты хочешь за «мову» что то сказать То езжай на фронт, почему ты такой патриот и находишься здесь ?🤡🤡🤡
-
Что ты мелишь ? 🤡
-
За мову
-
/ban
-
Напишіть , будь ласка , топ 10 безпечних районів в Едмонтоні у яких варто жити )😊
-
Добрый день. Есть кто может перевозит машины или знает перевозчиков. Нужно с Едмонтона в Ванкувер эвакуировать машину.
-
Огоо
-
Після цього всі новачки хто ще не сідав за кермо, але планує це в Канаді можуть впасти в депресію 😁
-
Добрий день, підкажіть , будь ласка, який мобільний оператор в Едмонтоні пропонує тарифний план для eSim ?
-
Так і є
20 Jan 2023, 21:20
27485/96559
a day ago