UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В Калгарі аеропорту є волонтери мабуть, спитайте в них подзвонити. Або до customer service
-
Дякую за інформацію! Зараз спробуємо підключити український номер на роумінг і подзвонимо. Вони англійською розмовляють? Чи на українській теж?Тут у нас чомусь проблеми з картою револют, вона ніде не проходить. Ми не змогли заплатити за номер в готелі і не змогли ніде нею розплатитись. я просто переживаю, чи зможемо зняти хочаб номер в готелі
-
Ви приїдете, задзвоните до мене 780-232-2927 і я допоможу!
-
Дякую, що поділилися. Ми теж завдяки сусідам, які нас забрали з собою, вирвалися з Ірпеня, бо найстрашніше було сказати синові, коли сиділи під обстрілами, що виїхати немає можливості (в машині пробило бак). І я розумію, Працювати ми не боїмося, але я вже начиталася, що усюди треба досвід за тією посадою, на яку подаєшся, а я все життя в бухгалтерського обліку. І що тоді писати в резюме - не розумію.
-
Мы самі приїхали і дуже переживаємо, хоча намагались зробити все нормально, а воно не вийшло. Дякую, що відзиваєтесь і ділитеся інформацією)
-
І хто пояснить чи оплачуються вихідні типу батьківського дня?
-
Хтось має календар з державними святами Канади?
-
Family day оплачують всі компанії , якщо ти в цей день працюєш , як екстра тайм
-
Mother day вихідний , father day ні - діскрімінація
-
Залежить, краще в співробітників спитати. Можуть платити , можуть вихідний додатковий. А Маке я пам'ятаю якщо працюєш по розкладу , то взагалі ігнорували. Плюс family day не всі роботи визнають
-
Всім привіт! Нещодавно мій знайомий зняв одну кімнату в бейсменті, інша залишилась вільною. Власники шукають орендарів. Можливо когось зацікавить. Здається одна кімната в бейсменті, повністю умебльована (є навіть постільна білизна та посуд). Ціна 750$/міс .В ціну входять комунальні послуги, інтернет, паркінг. Адреса : 2208 134 Аве. Кого зацікавить , напишіть мені в пп, я поділюсь номером знайомого та власників.
-
I hope so too. I wish nothing but the best for you and your family.
-
Для того чтоб оплачивали выходной надо сначала 30 дней отработать. Потом есть федеральные выходные - statutory holidays новый год 1 января, пасха 7 апреля, виктория дэй 22 мая, кэнада дэй 1 июля, лэйбор дэй 4 сентября, день благодарения 9 октября, рэмембранс дэй 11 ноября и рождество 25 декабря. Это в этом году. Если стат выпадает на выходные, то его переносят на ближайший понедельник. За стат платят только если вы должны были его работать по расписанию. Ещё есть 2 civic holidays хэритадж дэй 7 августа и фэмили дэй 20 февраля.