UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Зачем тогда тут столько нянь, даже взрослых школьников нанимают, чтоб побыли с детьми на пару часов? Можно все на свой страх и риск.
-
Я выше написала-давайте прекращать дискуссию. Зачем вы продолжаете мне не понятно🤷♀️
-
Чесно аж страшно навіть відповідати)). Не відповіла раніше бо працювала. За посадою на даний момент я начальник м'ясного виробництва, диплом інженер технолог харчова технологія та інженерія спеціалізаці мясне виробництво. Починала з технолога. Діти 8 і 9 років. Старший навчається на тій самій спеціальності що я і паралельно працює на мясному підприємстві обвальвальником мяса. Розумію що за професією не влаштуюся. Син може і хоче звичайно працювати. Мене цікавила саме чи можна на мінімалку в Едмонтоні працюючи двом прожити. Сама мінімалка яка. Чи є можливість знайти роботу.
-
Я також так подумала
-
Можна я вам в особисті відповім?
-
Мінімалка 15 з копійками. Якщо двоє в родині працюють full time, то прожити можна. Правда не шикуючи. Хлопець може знайти роботу на будівництві- там вищі зарплати. З часом , будете отримувати ще допомогу на дітей.
-
Так я і мав на увазі, що до 31 березня потрібно прийняти рішення стосовно відкриття візи. І стосовно виїзду, якщо віза вже є.