UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт усім.В Turquaz kebab house шукають молодий персонал для зали.Робота потребує хоча середньої англійської.Тільки від 23-24 років.Хто зацікавлений пишіть в личку
-
А ще цікаво, чому в автосалонах продається багато майже нових машин з невеликим пробігом. Дяд прикладу, заглянула на сайт дилера Вольво, купа машин 20-21 року, пробіг до 30-40 тисяч. Це так люди полюбляють міняти тачки чи з чим може бути пов’язано?
-
-
Ну добре, гулять так гулять )) Чи справді потрібен в Альберті повний привід? Я і вдома була фанатом після чудового березня 2013, а тут вся зима така ) Але бачу, що багато машин неповнопривідні, тому цікаво
-
Не можна.Хотят з старше 23 років і це нормально.Враховуючи яка радість працювати з 15(невелика) я їх розумію .Якщо ви старше,то це не проблема.
-
16 лет без полного привода езжу и норм :) Главное хорошая зимняя резина. То, что в европе считают зимней - здесь это всесезонка - её ставят как летнюю и ездят с апреля по ноябрь. А для зимы хорошую "липучку" и будет норм, главное менять если протектор ниже 6/32 или прошло 6 лет с даты производства. Плюс надо попривыкнуть если машину немного "тащит" или срабатывает абс, чтобы не пугаться.
-
Якщо зустріну-розкажу ))
-
Так, я саме про це. І що, невже вживані тачки з задоволенням в лізинг купляють?
-
Так , особливо що до траків. 2 роки поїздять - О! Нова модель , а як лох на старому, і знов 90тис. платять
-
Думаю, для Канади поняття блатних-то щось нове )
-
Ага