UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну типа им было интересно узнать насколько хороший работник был.
-
Позвонить, кстати, тоже могут. Не знаю как на позицию продавца, но есть случаи, когда звонят реально в Украину и спрашивают.
-
ну конечно, два года в Комфи, 3 года в Алло и 5 лет Розетке, главный по всему был....тут видимо только так я не спец, но так, чисто наблюдения тут надо сначала с три короба ... ну как это правильно сказать, соврать что ли, а потом попытаться хоть немного этому соответствовать как говорил мне экзаменатор когда сдавал на права - "don't be a chicken"
-
В мене освіта економічна кібернетика, яка тут даром нікому не потрібна, і основний досвід роботи свій міні готель в Криму до 14 року. Що також в Едмунтоні не потрібно. Тому навіть не знаю що я знайду)
-
Знайдете роботу і без брехні. Не все так погано.
-
Теж не хочу брехати, але і робота потрібна(
-
Лично от себя, моё субъективное мнение — врать не стоит. Рано или поздно это может всплыть и пути назад уже не будет.
-
А є в нас якісь магазини які закрились після 24.02.2022? Таке точно не перевірять)
-
Я не вмію нічого із цієї галузі. Піти ким туди? Продавцем - легко, порахував, в таблицю вбив і усе, а класти плитку, коли ти того не робив, точно краще не брехати бо і морду набьють))
-
Но то можна завжди піти на будівництво і так далі. Роботи купа, якщо є англійська. Ну і якщо не принципово де саме працювати.
-
Ну так от знайшов магазин, в який запропонували кинути резюме. Але мені здається якщо скажу як є то не візьмуть і я втрачу свій шанс
-
Якщо немає принципів де працювати, щоб отримати PR — точно щось знайти можна. А якщо сидіти обирати, то важче, напевно.
-
Як для такого
-
20 думаю буде
-
Норм зарплатня
-
Ну так там і зарплатня сам розумієш)
-
Якось так
-
Прийшов, приніс, пішов на**, не мішай)
-
Вообще работы тут полно, можно устроиться и на 25 в час и выше, было бы желание искать)
-
6725 104 St NW, Edmonton, AB T6H 2L3
20 Jan 2023, 21:20
30060/96623
about 3 hours ago