UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В любому випадку потрібно уточнювати. Так є багато випадків що з цим документом не випустили з Польші
-
Дякую
-
Фейсбук, група- на фото
-
Вибачте, а це якась группа? Чи звідки це повідомлення
-
так США ніяк без візи
-
Ну я про дитину і запитую, дякую. Просто збентежило те що над турцією написано фром
-
Лондон да ( если есть транзитная зона ) но цены которые все смотрят со сменой аэропорта . Да и спрашивали штаты . Там нельзя вообще .
-
Ні. Можете летіти, звідки хочете. Це - лише місто, у якому у Ваш паспорт вклеїли візу безпосередньо. У Вашому випадку - видали документ на дитину
-
Через Лондон можна без візи, якщо не покидаєте аеропорт та знаходитися до 24год
-
Чи це означає, що я можу летіти лише з турціі ?
-
Мабудь , щось ще спростять щоб отримати пиар.
-
Дякую , вам здоров'я и гарного Нового року !
-
Добрий день А в мене питання, хтось переїзжав в Канаду з допомогою фірми? Чи це результативніше ніж самому все шукати?
-
Вітаю, можливо ви зустрічались з такою ситуацією. Ми подали дитячий паспорт на візу і за той довгий час що її робили, паспорт встиг протермінуватись (5 місяців) нам його повернули разом з single journey travel document . В ньому стоїть позначка Анкара. В візовому центрі порекомендували yточнити бо можливо відправка дозволена лише з турціі В посольство я відправив запит, але вони швидко не відповідають
-
Ми чекали з Польші майже 3 місяці, без 2 днів) але все дійшло ціле та неушкоджене. Хоча я вже і попрощалася з речами за цей термін😂
-
Теж цікавить це питання
-
Дякую
-
Якщо налаштуєте автооплату то депозитні 300 долларов повернуть
-
Я купляв 3 перевірки за 90 чи за 100.
-
Розмовляють різними слов'янськими мовами
20 Jan 2023, 21:20
3031/96432