UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
1. Ми з вами на ТИ не переходили 2. Я приймала участь не раз у розіграші квитків, лінк сайту не той, не форс ком- а орг має бути🤦🏼♀️
-
Ну можу сказати, що цьому хлопцю я подзвонив коли він пропонував анкети, і він навіть не заїкався про якісь гроші чи щось подібне
-
miles4migrants.force.com/Ukraine2Canada978/s/ дивись сюди
-
Великими чорними літерами.
-
читайте, там написано що лише підписаним на емейл буде розсилка
-
Ви не бачите?
-
Лише ви дали незнайомцю усі свої паспортні дані )
-
Повідом одразу Джастіну. Або Королю Чарльзу
-
В чем у вас проблема?
-
Ну взагалі я не давав, бо він сказав що якщо не має візи на всю родину то я не підхожу. В якби ціль була взнати паспортні дані, чи не байдуже було би на візу? Тим більше пґбпщи данних українців з усіми данними вже кілька років ходят інтернетом і там все від номера телефона до майна
-
мені всерівно, для мене всі рівні і старі і молоді
-
Тихий ужасс с подачей на перевклейку визы ребенку, ребята кто готов помою подать правильно заявку, готов отблагодарить финансово
-
ну.. тут хоч і нема такого, як "ти" і "ви", але як тут кажуть "it's not what you say but how you say it"
-
Зареєстровані де? На цьому сайті ніколи не будо форми для реєстрації
-
А Ви, будь ласка, не знаючи людей не давайте свої мітки! Я розумію, що багато людей судять по собі…. В Канаді таке не проходить….
-
miles4migrants.org/u2c228-2023-applications/?utm_campaign=Ukraine&utm_medium=email&_hsmi=247954525&_hsenc=p2ANqtz-8DSI6Rham53tmIzmGLQO26t3l6lthilFJvz5mvhdR6x0y8l5B4_C5e9GMkXf1H-ARGFRJq1-0tGOEbyUPA8QLuHJfXxA&utm_content=247954525&utm_source=hs_email
-
Ось в мене сьогоднішня ссилка! Бо я була зареєстрована в них раніше!
-
1. Більше поваги будь ласка. 2. Зареєстрованих де? Зайдіть на сайт і пошукайте форми для реєстрації. Також ви можете написати в супорт і спитати з приводу цієї загадкової реєстрації перш ніж писати про дурниці. 3. Сайти різні. Маєте бажання бути на гачку у шахрая- будь ласка. Я попередила і повідомила в поліцію.
-
Оу, вас посадить данная дамочка может
-
miles4migrants.org і miles4migrants.force.com це різні сайти на різних хостингах. Нащо так заморочуватися було б?)
20 Jan 2023, 21:20
30597/96512
about 8 hours ago