UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не несіть дурні! Програма закрита та програма відкрита для зареєстрованих вже людей- це різні речі! І парень допомагає людям!
-
Де ви це бачите? Я зараз на сайті, мій скрін вище. Написала їм теж
-
Навіть не коментуй! Люди налякані…..на всіх вішають ярлики- це в голові…. Дякую, що сьогодні допоміг жінці з моєї групи… Вона вже так давно чекає… дуже рала за неї. А по моїх ссилці сьогодні спіймали 6 родин і я случайно- віддала подружній парі в роках)
-
Одним словом, будьте, будь ласка, уважні і обережні та користуйтеся виключно офіційними сайтами та перевіреними джерелами інформації
-
Інший сайт на форсі.
-
Не вихваляйтеся своїм хамством, будь ласка. Те, що в Канаді до людей звертаються YOU, не означає, що ця ж норма й у всіх інших країнах та мовах. Українська не єдина мова, де звертаються на Ви, а отже, ваше совкове хамство тут ні до чого. Я взагалі живу в країні, де три типи звернення - Ти, Ви, і щось середнє між ними. В кожній мові свої критерії вираження поваги, які вам незнайомі. Незважаючи на те, що комусь може й допомогли там з квитками, читати ваші повідомлення вкрай неприємно.
-
Якщо не володієте інформацією- то не носить свої домисли в маси!
-
Були! Ви повинні були внести свою пошту- це була реєстрація!
-
Одна девушка уже трижды поймала по ссылке))
-
Всім привіт 😊 Я з дівчиною прилітаєм у Едмонтон 04.03.23 На даний момен шукаю готель Але можливо у когось є вільна кімната в квартирі на підселення на перший час Ми без шкідливих звичок 👌🏻
-
www.vfsglobal.ca/canada/
-
Привітик всім)) Підкажіть чи є можливість вклеїти візу CUAET в Чехії ? Дякую)))
-
Підкажіть будь ласка ,якщо заповнюєш анкету на продовження визы дитині через сайт ,там потрібно написати пояснювальну що потрібно продовжити саме дитині візу ,як її писати ,можете хто з цим стикався ?
-
Больше не буду кидать скрины и засорять чат! А «неверующие в простую помощь и человечность», ну что ж…. У всех есть право на своё мнение….
-
Готель по 79$