UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт. Робимо зустріч у великій компанії в барі в цю суботу. Всім від 18 до 30 років. Вже зібрали близько 30 людей. Хто хоче з нами - пишіть. Напишу подробиці.
-
Підкажіть, о котрій годині сьогодні тестове оповіщення від Альберти?
-
Підкажіть хто якого оператора зв’язку юзає, які зараз вигідні пропозиції?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де знайти групові заняття з плавання з тренером для дитини 13 років? В рекреаційному центрі не підходить - там, де є групові, знаходиться далеко від нас.
-
Інструкція по Відню 1) Як відбувається подача документів? Їх кидають в конвертах у спеціальну скриньку. Порядок і термін опрацювання кожного паспорта різний (в середньому 2-3 тижні). 2) Після отримання паспорта візовим центром, зазвичай приходить на ЕМЕЙЛ - трекінг номер (приходить протягом 3-14 днів). Потім приходить ще 2-3 емейла. ❗️Іноді трекінг може не прийти, якщо візовий офіцер невірно внесе вашу електронну скриньку, тоді потрібно слідкувати за кабінетом❗️ 3) Коли візу вклеять, то в особистому кабінеті, там де була подана заявка змінюється Статус. (не приходить лист, а просто змінюється статус) як на скріншоті, який я вам надішлю нижче. 4) Після зміни статусу має пройти декілька днів і тоді паспорт можна забирати. Якщо вам приходив трекінг на емейл, то також вам прийде фінальне повідомлення на емейл де писатисе ".....ready for collection" Яка інформація нам потрібна від вас? ❗️НАПИСАТИ У ВАЙБЕР АБО ТЕЛЕГРАМ❗️ Прізвище та ім'я чий паспорт + скріншот фінального емейлу з поміткою "ready for collection" або якщо трекінг не приходив то статус з кабінету, такий як на скріншоті що ми долучили до цього повідомлення.
-
А шо Fido сейчас не предлагает пакет за 40 баксов???
-
Я вклеивала через Travel Start заняло две недели
-
38 доларов было когда тел у них покупаешь, зато сейчас уже нашли у них 55 доларов за 30 ГБ
-
🇨🇦👇 🇺🇦Привіт, Мене звати Еліф (36 років), я з України. Ми проживали в Кахраманмараші (Туреччина), де 6 лютого 2023 року сталися землетруси магнітудою 7,8 і 7,6. Слава Богу, ми врятувалися, живі та здорові, і нині ми хочемо почати нове життя, приїхавши до міста ЕДМОНТОН за програмою CUAET. Ми прибуваємо 23 березня 2023 року об 11:20. Я, мій чоловік Ерсой (41) (він учитель фізики та вільно розмовляє англійською), мої дочки Мелек (8) і Бахар (7). Ми будемо дуже раді, якщо ви допоможете нам з проживанням на перший період. Було б добре, якби була родина, яка б нас прийняла, принаймні до тих пір, поки ми не оформимо необхідні документи. Заздалегідь всім дякую.♥️
-
Предлагаю собраться всем, кто 30+ в каком то госпитале 😂
-
Дякую за відповідь
-
Можете декілька літрів навіть
-
Дуже дякую ❤️
-
Більше 100 мл в ручну поклажу не можна. А у валізу, яку здаєте у багаж, звісно, що можна
-
Тобто я можу в валізу покласти дитячий сироп та миючі засоби більше який 200мл
-
Можете. В ручную нельзя ничего жидкого. Заберут.
-
100мл это про ручную кладь
-
Добрий вечір вибачаюсь може хтось знає, чи можу я покласти в багаж який 23 кг дитячі ліки 200мл та свої шампуні там гель таке. То десь читала що більше чим 100 мл не можна? Дуже хвильові щоб не прийшлось викидати то все у аеропорту
-
Я старый и увидел это, именно как дискриминацию по возрасту! А че, госпиталь -отличное место!
-
Там шла речь не о возрастном ограничении А именно возраст людей, которые уже придут на встречу.
20 Jan 2023, 21:20
30843/96589
about an hour ago