UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго вечора))Порадьте, будь-ласка, курси англійської,Едмонтон 🥰
-
вам в Торонто или Ванкувер чат
-
Всем добра))) есть в чате или знакомые мастера по ремонту ноутов? Надо гнездо для питания заменить, но это не точно
-
корабли прерий?)
-
В едмонтоне тоже есть яхт клубы :)
-
тут кстати были верблюды. видел в музее ископаемые
-
На Вабамуні?
-
Да)
-
St.Albert , живу тут , супер містечко, одразу біля Едмонтона!!! Реально тут є все ! Едмонтон і не потрібен)
-
Замовив кросівки на Амазон розмір не підійшов в мене 43 а це 42 можливо це маломірка продам Ціна:60$
-
Так у вас 30 днів безкоштовного повернення зазвичай
-
Hello. I created a telegram group where we can discuss the details of where to gather to play offline and online by itself. Now I am looking for a place where we can organize a chess tournament. Join 🇺🇦🇨🇦! Adults and children! t.me/+XNpGJ5HK8YMyNWEy
-
Напишіть мені в особисні повідомлення, дам номер телефону українки, що працює волонтером з поселення та інших кризових питань.
-
❓ Чи можливо новоприбулим українцям мати свій бізнес в Канаді ❓ Що таке бізнес-ліцензія? ❓ Які перши кроки та які підводні камені трапляються при відкритті канадського бізнесу іноземцями? ➡️ Та багато інших питань в нашому новому відео про відкритя першого українського бізнесу маючи лише WorkPermit з відміткою CUAET. ➡️ www.youtube.com/watch?v=1PxG1D1_8OY
-
Доброго времени суток,кто-то подскажет можно ли сейчас найти бесплатное жилье на две недели?
-
Привіт. Створив групу, де зможемо обговорювати деталі де збиратися, щоб грати вживу (офлайн). Ну і онлайн само собою😄. Зараз я шукаю місце де можна було б провести свого роду шахматный турнір. Приєднуйтесь 🇺🇦🇨🇦! t.me/+XNpGJ5HK8YMyNWEy
-
Яка оплата праці?Локація?
-
Hi everyone 😊
-
Подскажите где можно распечатать резюме ?
-
В бібліотеках
20 Jan 2023, 21:20
30915/96591
about 2 hours ago