UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну не знаю блістерів біля 60 там точно було
-
Брала все і навіть заспокійливі і гормональні) без рецептів…. Пакувала в різні місця валіз насипом) в ручній були тільки: від головної болі, від алергії, судиннозвужуючи краплі та льодяники для горла (про всяк випадок)
-
Також поряд St Brendan Catholic School, але поспішили і заповнили анкету в Waverly, а тепер думаємо де краще
-
Чи є хтось з Waverly School? Живемо біля неї, цікаві відгуки
-
Я перевозив у ручній кладі без упаковок. У боковому кармані. Ніде не цікавились ні в Польщі ні в Парижі ні в Торонто
-
В нас було також багато😅
-
Просто витягли зі всіх коробок і попакували у валізи багажу в різні місця.
-
Привіт усім, підкажіть хто вже в Канаді, як ви пакували ліки у валізи, їх реально не мало з тим розрахунком що, кажуть брати на рік як мінімум поки знайдеш свого лікаря, і думаю як їх пакувати, хто як хто насипом хто окремо коробки кладе, хто без коробок,а в мене багато і думаю як їх компактно скласти,краше щоб в коробках були чи можна насипом як пишуть ,але це не пару штук ліків а реально багато
-
Благодарю!
-
Добрый день дорогие друзья! Скажите пожалуйста, смотрю авиабилеты в Канаду из Мюнхена, пересадка в Америке в Денвере, можно ли лететь через Америку по программе cuaet? Заранее благодарю за ответы.
-
www.facebook.com/marketplace/item/1268321097352890/