UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Взагалі, люди поділяються на дві категорії: одні їздять на фордах, інші на доджах. А всі решта обирають джімсі і Шевроле.
-
О це вже інша причина для сварки😁
-
Бо F150 це еталон, всі решта зроблені на базі нього))
-
Тут за таке в чорний список одразу потрапляєш
-
На сайті провінційної програми іміграції пише, що якщо маєш Ф-350 перманент автоматично, а громадянство за спрощеною процедурою.
-
Чув за F350 Heavy duty одразу громадянство дають
-
Всим привіт! Хто шукає роботу, рекомендую Анну Хокансон. Я через неї влаштувалася працювати на кемп housekeeper в компанію Right Choice.Працюю вахтовим методом.Мій рівень англійської - I need you help!😁😁😁Я дуже задоволена умовами праці і колективом! У Анни є різні пропозиції щодо роботи.І для чоловіків, і для жінок як в Едмонтоні, так і за його межами. Надсилайте своє резюме на пошту [email protected] з позначкою УКРАЇНА Якщо цікавлять подробиці, пишіть в особисті. Всим добра! P.S.В Канаді за працевлаштування платить роботодавець.Послуга для нас безкоштовна.
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, хтось робив розширення на ворк перміт? Сьогодні намагалась зробити, цілий день сайт не працював, можливо можна це зробити не через сайт?
-
Зі Scotiabank свіфти в Україну відправляються без проблем, зараз навіть комісіі немає для українців
-
Я свою і доньки заповнювала ще в квітні, коли не було багато підказок.По три дні заповнювала, бо з хронологією навчання та праці було складно.Все зберігалося без проблем.Успіхів! До речі, читала приклади, що люди платили гроші, а потім мали проблеми від " добродіїв".Так що тихою сапою...