UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Можно в Гугле или transit
-
Перечитую пропущені дні і як можу себе стримую! Ну це просто українська група... Це не можу начитатися тими шедеврами! 3-4 мужика сраються гірше баб! "Українські жінки привикли на халяву" "халявний PR" "жінки здають" Всіх рівняючи під одну дудку. 7 годин мусолення одного і того. Це дійсно заняті люди👍. Виглядає так що всі приїхали або ще приїдуть і сядуть їм на шию а вони будуть всіх отримувати. Є люди різні, тому не потрібно всіх одразу принижувати. Цікавить питання, а яким вітром вас туди так далеко занесло і коли? І за рахунок чого ви вирішили їхати сюди? Мені завжди подобався вислів"Нехай першим кине камінь той хто без гріха" Так пишуть що там погано, що погано приймають, що мало допомагають але це проблема тих хто пише. Це їх культура виховання. Будьте ви хоть людьми!!! Бо читаючи такі звинувачення люди які дійсно потрапили в скрутне становище не відважуться попросити допомоги.
-
Цікаво чи знаву видалять)
-
Ось і це потрібно прийняти. Не має тієї людини яка відмовилася би від халяви. Так, є такі хто зловживає нею. Але це не означає що потрібно всіх під один горшок!!!
-
Купляйте краще щуреня. Самі милі, добрі, веселі, розумні і грайливі тваринки! Переконалася сама) Навіть подумати не могла що настільки привяжуся до щура.
-
Тільки виключно Альберта.
-
Як я без нього буду, це мій маленький антистрес( Це тільки в Альберті чи по вій Канаді заборонено
-
А це не має значення. Щур є щур. І тому в зоомагазинах є великий вибір мишей, хом'яків тощо. А щурі- під суворою забороною.