UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви ж самі кажете. В родині рідко коли 1 машина. Зазвичай,2-3.
-
А до чого тут пікнік? зганяти в школу чи садочок з дітьми?)) Чи потрібно в даунтаун на роботу)
-
Але ж знову, не всі мріють про так. Чомусь на дорогах не 100% вони)))
-
Навпаки. Для роботи добре мати закритий кузов. Наприклад, рам промастер. Або канопі на трак. У всьому іншому - прекрасний сімейний автомобіль. Як для дальніх мандрівок так і для пікніків. Прийшли вихідні, зачипив рв і кайфуєш.
-
Так вони звикли, до цього і в їх потанні це так. Але це виключно субєктивна думка. А точніше: а нафіга паритись взяв трак і пофіг на все. Тіж американці мають по 2/3 авто. Різного классу, і це цілком норм.
-
Ф-150 для роботи чудовий А коли в тебе є родина, він вибачте до одного місця))
-
Тут це ще і традиція. В діда був трак, в батька був трак, звісно і мене має бути трак.
-
Ну за попередні роки подивиться інформацію. Але не в тому справа. Колись ,я на повному серьозі, з насупленими бровами , намагався довести канадаційцям, що краще для роботи взяти буса, а для комфорту- сюв. Вони , звичайно, не погоджувалися. Але потім, у мене теж з'явився ф-150. І я зрозумів, що краще ф-150 може бути тільки ф-350. От і вся байка.
-
Бо це вважається круто серед хлопців. Якщо нема траку , то не такий чоловік як інші. Все це мода та імідж. Але хто тут народився для них , це як доказ мужність. В Україні свої показники " крутості", Мерседес, топ айфони , чи що там ще за 10 років додалося
-
Ну Ви ж написали найбільше продається у світі)) Пікап - так) А модель ні) Корола Рав4 Гольф Тесла
-
Так, то трохи застарілі данні. Але з точки зору канадійців, це немає жодного значення 😁
-
Бідна тойота хонда фольц) Вони і не знали, що втратили топ 3
-
В світі?)))) Ви впевненні? Відколи США+Канада вже стали усім світом?
-
А знаєте, яка модель автомобіля найбільше продається у світі? Правильно. F-150.
-
Колись давно, коли я тільки приїхав до Альберти, я те саме запитав у вже бувалого українця. Ну типу, для чого ці траки. А він відповів: Бо за кермом трака ти їдеш як дядько😁
-
Ага 80%принцес Фігня то все
-
В Альберті рахують, якщо в тебе немає трака- то ти принцеса, а не мужик☝️