UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тогда поверьте на слово, вчера был апофеоз.
-
Ну как по мне одно к другому отношения не имеет, а вообще я даже и не читал кто что писал, всей жизни не хватит группу перечитать
-
Особисто я ,встановлював у Фелікса. Але варіантів-безліч . ELITE AUTO (780) 489-9019 maps.app.goo.gl/ES4gGKeizjSH8VHV7 Зараз це вже неактуально, може на наступний сезон.
-
Не завжди Є ще домовленості між авіакомпаніями. Ми летіли з Бухареста в Едмонтон , двома різними авіакомпаніями , з двома пересадками. Багаж одразу в Едмонтон. А ми ніде не покидали транзитної зони
-
Я знайшла курси в тг каналі Freeforua, де публікуються різні курси для українців, точно знайдете щось для себе
-
Доброго дня, питання просте і смішне , як рахунок bell поповнити??))
-
Так теж може бути. Треба уточнювати у авіаперевізника, коли людина купляє білети. Але якщо міжнародні рейси виконуються однією авіалінією - то вже 100% стиковка
-
Треба. Тільки що спробував з аккаунта де встановлена Україна і там не знаходить. З того де Канада знаходить нормально.
-
На цю не треба аппку, просто Bell canada і все
-
Регіон Канада треба встановити в аккаунті. Тоді повинно з'явитись.
-
Нема в плеймаркеті((
-
Апп в телефоні.
-
Вам рахунок вже прийшов?
-
Спасибо
-
mybell.bell.ca/Login?lang=en Можливо тут спробувати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
Окрім цього способу ще можна рахунок як поповнити?
-
Подскажите пожалуйста на каком сайте можно податься на 3000$?
-
Смс чи що це
-
Я не знаю як він той рахунок виглядає, покажіть якщо є можливість
20 Jan 2023, 21:20
32573/96646
about 11 hours ago