UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Наскільки я зрозуміла, запис потрібен в будь яку клініку. Краще напишіть їм електронного листа, бо скоріше за все, що коли ви прийдете без запису то Вас просто запишуть на якийсь інший день. Тільки час витратите даремно. Вони швидко відповідають на електронні листи.
-
-
Доброго дня усім! Хто може підказати контакти дівчат які займаються продажем білетів,пару тижнів тому обговорювали в групі,не можу знайти.Дякую!
-
Nothing could be as liberating as to getting a well trustable investment company where one can safely earn with, without any worry about receiving your returns/payouts. You can be 💯 guaranteed of that here👇 http://crown-finance.org/?ref=Diaz
-
t.me/FlyConcierge
-
Дякую
-
Вітаю всіх! Декілька днів вже в Едмонтоні, хто знає як і де дешевше оформити проїзний квиток на місяць для українців? Всім дякую.
-
😵💫
-
Я натискаю, але пише, що вам не треба рішати цю капчю?!?
-
Вітаю всіх! Декілька днів вже в Едмонтоні, хто знає як і де дешевше оформити проїзний квиток на місяць для українців? Всім дякую.
-
На Ваш розсуд! Якщо мова про електрообладнання то треба враховувати що тут напруга 110 вольт, якщо прибори розраховані лише на 220 вольт то тут вони працювати не будуть
-
Всім привіт, скільки коштує зняти комнату в Едмонтоні? Може хтось шукає сожителя для разделенія цени? Планую їхати 29 березня, хлопець 31 рік
-
Привет. А в чем проблема купить сумку? Она нужна по любому . Хотя син номер наверно дадут а для банка нужен адрес точно и для онлайн банкинга сим карта