UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дуже дякую за відповідь )
-
Один чемодан 23 кг входит в стоимость, второй оплачиваете дополнительно
-
На економ
-
Тобто одну додатково можна оплатити а одна входить в ціну ? Чи жодна в ціну не входить ?
-
Все зависит от тарифа самого билета. На эконом только один доп. багаж можно. Да, мы тоже первый раз столкнулись с таким
-
А ви не знаєте ,там входить одна валіза чи нічого не входить ? Бо абсолютно нічо не вказано на сайті 🥹
-
Дякую за відповідь Я просто вперше бачу ,що не можна докупити багаж на сайті при покупці квитка
-
Дочь летела, оплачивали на стойке регистрации или можно звонить на горячую линию и картой через них оплатить. Но очень сложно дозвониться
-
Доброго вечора! Підвязуєте телевізор до свого Гугл та ютуб акаунту і все, Ви вже дивитесь забажанне!!! А якщо витратите 21 долар в місяць то буде нетфлікс)))
-
Кто у нас спрашивал про культурное время провождение? Для рабочих и детных вот оно. Сидишь у камина, греешь части тела с бокалом чего-то вкусного и думаешь о вечном. Это зимой. Летом что-то вкусное заливается в travel mug и сидишь часами на детской площадке делая вид что загораешь
-
Звільняється наша двохкімнатна квартира На початку місяця (5-10 січня )🏡 Адреса 12020 49 Ave NW Гарний район ,без бездомних та наркоманів Поруч багато садіків ,школи ,та торговий центр Ціна 1229 $ (паркінг 25$ , але нам дали його в подарунок ) Включені оплати (вода , опалення ) Інтернет по знижці від будинку всього 30 доларів Можна з собаками та котами Квартира гарна ,ми шукали для себе і оглянули близько 20 варіантів Але переїжджаємо в інше місто ( Для орендарів вимагається довідка про доходи або довідка з коштами на рахунку Депозит всього 299$ , він повертається при виїзді Якщо зацікавлені - пишіть в особисті повідомлення ,надішлю відео )
-
Дякую 💖
-
Вопрос знатокам Нужны ли права на электро мотоцикл или на электро скутер?
-
Mistake become a tradition 😏😜
-
🤷♂
-
та що ж таке... нема ніякого католицького, православного, греко-католицького і будь-якого іншого Різдва. Є єдине Різдво яке В УСІХ церквах святкується 25ого грудня! Просто є відсталі церкви(а може просто лицеміри) які не в курсі що 440 років тому помилку в календарі було виправлено і вони живуть за астрономічно правильним календарем, а святкують деякі церковні свята за помилковим календарем в якому похибка вже 13 днів і продовжує накопичуватись.
-
Усiх з католицьким рiздвом!
-
Не мне аж четыре пришло письма и разрешение на работу и то что передали курьерской службе. А тут ещё и праздники да и я работаю. Печалька что интересно будет если он не застанет меня дома? Может на местную инпост оставит.?
-
Курьер не звонил , просто пришел , но и письма на электронную почту с трекингами не приходили .
-
Доброго дня. Люді добрі. Отзовітся хто визу курьером назад получал по Польщі який час после последнего листа на млйл. Курьер звонить чи ні як сніг на голову????? Дякую
20 Jan 2023, 21:20
3281/96626
about 6 hours ago