UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А sim номер можна отримати в кожній провінції,чи треба в тій якій проживаєш?
-
Ми усе це робили без сімкартки вказували номер знайомого. І усе гаразд. В банку потім надали новий номер
-
Кстати, для тех кто в Эдмонтоне. Если у вас есть детки или просто пара часов свободного времени и желание…. Посетите обязательно Muttart Conservatory. Если нет машины- добраться очень легко, так как рядом станция метро. Там представлены ботанические сады в стеклянных пирамидах экосистемы тропических и засушливых регионов. Сейчас цветут нарциссы, гиацинты, тюльпаны и много разных других цветов…. Очень красиво и интересно…. Рекомендую! По карте из рекреационного центра вход бесплатный! Стоимость билета для взрослого без карты 14,95$!
-
Kijiji.ca, rentfaster.ca
-
Так, звісно)
-
спасибо большое. Еще нашли опцию что можно записаться в университет альберты там студенты делают дешевле но надо ждать. И да зуб дальний сверху самый последний труднодоступный.
-
Доброго дня. Не можу знайти на сайті телефон LOT. Можливо хтось має номер?
-
Привіт. Можливо когось цікавить. Є авіоквиток з Лейпцига ( Німеччина) в Калгарі ( Кадада) виліт 12.03 в 12: 45 За пів ціни. Людині не виходить летіти
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка як зареєструватись на Амазон? У мене завжди запрашує CVV код.
-
Пропозиція роботи скоро закінчується!!! Я ріелтор та агент з нерухомості Мені потрібно кілька людей, які могли б публікувати будинки для оренди на ринку Facebook разом із будь-якими іншими розширеними сайтами оренди, щоб залучити наших зацікавлених орендарів, яким потрібне нове житло для оренди. Це віддалена робота, а також додаткова робота для зацікавлених осіб. Оплата: 500$ щотижня Досвід: немає Робочі дні: 5 разів на тиждень Вимоги: базове набір тексту та вміння слідувати вказівкам.
-
Може вплинути ,а може й ні. В залежності від страхової. Як неважко, то краще мати дві довідки. І зі страхової,і з Даї.