UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
🤷♂
-
та що ж таке... нема ніякого католицького, православного, греко-католицького і будь-якого іншого Різдва. Є єдине Різдво яке В УСІХ церквах святкується 25ого грудня! Просто є відсталі церкви(а може просто лицеміри) які не в курсі що 440 років тому помилку в календарі було виправлено і вони живуть за астрономічно правильним календарем, а святкують деякі церковні свята за помилковим календарем в якому похибка вже 13 днів і продовжує накопичуватись.
-
Усiх з католицьким рiздвом!
-
Не мне аж четыре пришло письма и разрешение на работу и то что передали курьерской службе. А тут ещё и праздники да и я работаю. Печалька что интересно будет если он не застанет меня дома? Может на местную инпост оставит.?
-
Курьер не звонил , просто пришел , но и письма на электронную почту с трекингами не приходили .
-
Доброго дня. Люді добрі. Отзовітся хто визу курьером назад получал по Польщі який час после последнего листа на млйл. Курьер звонить чи ні як сніг на голову????? Дякую
-
Staples.
-
Привіт всім хто хоче прогулятися піти на каву ,шукаю нові знайомства.
-
👋Всем привет
-
Дякую
-
В феврале, в марте можно подаваться
-
Подати цю декларацію про доходи потрібно до нового року?
-
В феврале, в марте можно подаваться
-
Понял, спасибо большое!)
-
Саме так!
-
Ну вот за налоги мне и интересно. Потому, что я получаю всю сумму за работу. Я так понял, потом уже в конце года как то нужно будет заплатить налог за все деньги, что заработал
-
не можно, а нужно 😎
-
И кэш тоже можно декларировать.
-
Все легально. Навіть за кеш. Якщо ви маєте дозвіл на роботу і сплачуєте податки.
-
Понял, а то я уже думал, что это нелегально, типу как за кэш
20 Jan 2023, 21:20
3295/96626
about 14 hours ago