UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Трудоустройство без ворк пермита?
-
В мене трохи інше питання. Якщо вона відпрацює тут 6 років до моменту виходу на пенсію, то вона зможе на щось розраховувати.І що їй робити з пенсією в Україні оформлювати чи немає сенсу якщо вона збирається сюди
-
Что именно вас интересует? Торговля наркотиками , оружием или проституция?
-
Можу вам надати контакти людини ,з якою ви зможете проконсультуватися. Але про що? Якщо людина не сплачувала внески до пенсійних фондів, то і на пенсію вона розраховувати не може. А тільки на допомогу для малозабезпечених, якщо вона резидент Канади.
-
Залежно, в якому вона тут статусі буде в момент виходу на пенсію. Взагалі, від держави будуть копійки.
-
Якщо діти будуть вас спонсорувати, то все буде ок. Або працювати і в пенсійному віці.
-
Мене теж це питання хвилює. Діти кличуть, а я вагаюся. Якщо вам буде не складно - поділиться інформацією і зі мною. Дякую
-
По всей видимости, парень интересуется, как устроиться на такую работу...
-
Володимир правий. Все залежить від того статусу, який буде мати Ваша мама. Якщо вона отримає право на постійне проживання, то пенсії майже не буде, АЛЕ вона матиме право на Low Income Supplement. То буде десь $1200-1500 на місяць.
-
Но если с ворк пермитом вам заплатят от 20, то без - не больше 15. И то удача. Ну не считая случайных подработок.
-
Гипотетически - вы можете найти работу без ворк пермита и соответственно за кеш.