UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Завтра получаем син и банк карту, а мед страховку когда?
-
Его когда получаем?
-
Народ, вопрос по поводу автобуса, если мне нужно ехать с пересадками то карту сканировать на вход и выход в каждом автобусе? Или в первом и последнем?
-
Я тут мимо склада/завода (?) кока колы проезжала и там был знак что сегодня и завтра у них career fair. Было написано приходить с резюме
-
Спасибо )))
-
Зате на бенефіти заявку швидше розглянуть, я відправив факсом аплікацію то за тиждень вже прийшла поштою бенефіт карта
-
Мені здається, що потрібно тепати всюди при виході. Бо в них на сайті пише, якщо забути при виході сканувати, то це порахується по іншому тарифу: If you forget to tap off, the system won't have the necessary information to calculate your Flat Rate fare and will instead charge you a Missing Tap fare. This fare could be more expensive than the Flat Rate fare.
-
Дякую, а то місяць другий пішов і тишина ))
-
О, я тоже на днях был, там бигборд стоял с инфой, не успел сфотографировать
-
4-5 тижнів десь
-
Скажіть будь ласка, скільки часу хто чекав медстрахівку ??
-
ca.jooble.org/jobs-coca-cola/Edmonton%2C-AB?p=2 Отсюда можно начать, просмотреть позиции и потом уже подьехать к ним
-
Люди які не мали ще фізичної карти на руках та потрапляли до лікарень, то казали що за їхніми даними їхнє страхування вже могли знайти в базі Alberta Health Care
-
Да, я погуглила их и там вроде завод по разливу. Так что могут быть работы для разных уровней английского
-
Більше цікавить чи до сімейного можна попасти без страхування)) тобто можна але за гроші чи як
-
кто поможет. где найти адреса где можно проездной со скидкой купить??
-
Добрий день, ви отримали квитки? Бо в них в правилах написано, що повна оплата після отримання квитків, чи я не так зрозуміла?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, найвигідніший спосіб відправки грошей а Україну
-
Підприємство по виготовленню пирогів і хліба, конкретно я оператор машині " рондо"( швейцарія), цех дріжджового тіста, маю досвід приготування різноманітного тіста на пироги та начинок до них
-
Не знаю чи вигідно, використовую Wise
20 Jan 2023, 21:20
33433/96608
about 2 hours ago