UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий день, ви отримали квитки? Бо в них в правилах написано, що повна оплата після отримання квитків, чи я не так зрозуміла?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, найвигідніший спосіб відправки грошей а Україну
-
Підприємство по виготовленню пирогів і хліба, конкретно я оператор машині " рондо"( швейцарія), цех дріжджового тіста, маю досвід приготування різноманітного тіста на пироги та начинок до них
-
Не знаю чи вигідно, використовую Wise
-
Практически любой рекриэшн центр
-
Тоді шукайте на сайтах з пошуку роботи. Там має бути інформація по вашому напрямку
-
FedEx?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста службу доставки документов в Европу по разумной цене в сжатые сроки? Спасибо)
-
Дякую за інформацію)
-
Тоже Wise... 4-5 долларов за перевод...
-
Так
-
Тіпа такого?
-
Шукаю, але не знахожу😊
-
Цей додаток, так?
-
Дякую вам
-
Пограйте з фільтром це були вакансії яким тиждень
-
www.glassdoor.ca/Job/edmonton-bakery-jobs-SRCH_IL.0,8_IC2274961_KO9,15.htm?jobType=fulltime&fromAge=7
-
В зависимости как быстро нужно
-
Спасибо) Попробовала рассчитать стоимость доставки, вышло 160$США. Это нормально? Или я не правильно посчитала) Может знаете что-то дешевле?
-
Что-то не так, мне с Японии за 4 бизнес дня 3 кг и в руки выходило 78 баксов, а тут 160 за документы, даже и не знаю. Но только федекс имеет свою огромную флотилию самолётов
20 Jan 2023, 21:20
33449/96425
about an hour ago