UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я брал 1,4#2 в валмарте в туризме 32 бакса
-
Ребят ,помогите настроить smart TV . Или подскажите куда обратиться ? 🥺
-
Нехай зірка сяє всім, у кого в руках зброя. Та всім, хто в тилу молиться за наших захисників. Зі святом, друзі! (Авторка чудової листівки Беата Куркуль)
-
Дякую, я то читав
-
В Эдмонтоні є біля 10 шкіл для тракдрайра. Але спершу вчите правила, здаєте в реджестрі теоретичний тест/25вірних відповідей з 30питань(можна на українській)-17долларів, якщо здав то отримуєш права 7ї категорії. Далі здаєте свої права на перевірку і через 2тижня можете здати Road test-практичне водіння на 5GDL або 5advence/full(150дол+28за пластик). І от тільки коли отримаєте повні 5і права на легкову, можете подаватись на трак. Вартість 8000-10000дол, термін 6-8тиж. на 1кат(наша СЕ) або на 3ю(наша С)- 1500-3500дол 2-4тиж. Все навчання виключно англійською. В перших днях вивчаєте повітряні гальма, курс 6,5 год. Книжка на 100стр. і одразу здаєте практичний тест на перевірку гальм, отримуєте сертифікат з яким йдете до реджестрі і за 17дол на англійській здаєте теорію 25 вірних відповідей з 30. Якщо здав, отримуєш штамп в сертифікат, без нього не маєш права тренуватись на траках . Далі вчите курс Мелт (300стр), тренуєтесь керуванню і готуєтесь да Пре Тріп Інспекшин- 140 пунктів-це повний огляд траках з трейлером при якому мусите показати, назвати і озвучити в якому стані має бути відповідна частина трака на англ.мові. Здаєте медогляд-60дол, пре Тріп інспекшт, водіння 200дол, і отримуєте пластик 28дол.
-
Процедуру я знаю. Хотів поспілкуватися з людьми які отримали CDL
-
Так, я хочу дізнатися у того хто вже отримав. Скільки коштує скільки навчався, з якої спроби здав ітд
-
Тут хлопці вже декілька разів описували процедури отримання посвідчення водія для далекобійників.
-
СЕ? Це якась нова категорія за законами Альберти?
-
Доброго дня, хто в Едмонтоні отримував водійське посвідчення категорії СЕ? Де вчилися і скільки коштує?
-
Дякую за підказку) встигла, кутя буде 😊😁
-
І до чого нам Манітоба Якщо всі тут в Альберті?
-
А то не Вам інформація, а тим хто не хотів віддавати українське посвідчення.
-
А ми з Вами в якому чаті?
-
Манітоба
-
Це для Альберти актуально наразі?
-
espreso.tv/zastosunok-diya-pochav-pratsyuvati-u-kanadi-trivayut-peregovori-v-ishche-14-krainakh
-
NoFreels я там сьогодні бачив, навіть набори для української куті але вони англійської назви
-
Орбіт або євромаркет на калінвуді. Пшениця на кутю і польский мак.
-
Привіт!🙂 Люди, може знаєте, де в Едмонтоні купити мак/ пшеничну кашу на кутю 🙊🙊 Я дуже вчасно, перед закриттям магазинів) Дякую
20 Jan 2023, 21:20
3361/96605
34 minutes ago