UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
NoFreels я там сьогодні бачив, навіть набори для української куті але вони англійської назви
-
Орбіт або євромаркет на калінвуді. Пшениця на кутю і польский мак.
-
Canadian tire, cabellas
-
Подскажите где продаются надувные матрасы?
-
Хтось сьгодні десь збирається на коляду
-
Мені на укр правах так само порахували, але з можливістю платити по місяцях (не в міленіумі). Враховуючи, що був дуже гарний варіант по авто, підписав, але друзі підказали , що після отримання канад прав , можливо скинути "ставку" або взагалі перейти на іншу страхову ( правда не знаю як саме це працює)...
-
Welcome to Edmonton! Тут зовсім інший менталітет. І двіжуха своя, не європейська.
-
Тут потрібно призвичаїтись до всього. Так, це не Європа… Але ж країна зовсім молода. Я для того, щоб компенсувати відсутність Європи і гарних міських пейзажів, почала збирати картини. Дома вже майже музей😂 Я спочатку все ненавиділа, а зараз дуже люблю. Але я тут вже 26 років, а перший раз приїхала ще раніше.
-
Не має тут такого, це не Европа , тут різна культура, так би мовити "одноповерхова Америка". Мене взагалі вразило в перші дні відстані між будівлями, по типу розв'язка майже в центрі міста, а найближчої будівлі не менше 500м... Також такі широкі дороги... І т.д. Але норм- звикаєш...
-
Якщо у вас є машина, поїдьте до Candy Cane Lane. 9674 148 St NW після 18:00 і десь до 22:00. Надзвичайно гарно, але глінтвейну не буде! Зробите кучу гарних світлин, а діти будуть в захваті.