UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Понял
-
Да, можно взять в аренду $70
-
А свои тачки у них есть вообще?
-
А, прикол, пасиба
-
Я сдавал на машине подруги, главное чтобы была рабочая, даже если лампочка не горит любая то не допустят
-
Возможно по Гугл карте сможете по памяти восстановить?
-
На своей машине можно сдавать?
-
Я забыл включить трекер, поэтому не скажу, но у них стандарт ( плей зона, улицы с ограничением 40, регулируемые и не регулируемые перекрёстки, парковка в гору или с горы паралель и трасса на 80 и 100 км/ч)
-
Окей, пасиба
-
Конешно,були на ярмарці вакансій ,набирали на сайдінг
-
Всім привіт шукаю работу на стройке мож хто зает фірми в Edmonton
-
Рассматриваю как запасной вариант, но шоб не сильно тяжёлая физически работа была, а то у меня год опыта кровельщиком Утепление, изоляция Не оч изи работа
-
Мы меняли в Edmonton moll Colforex, eвро =1.4141
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Шось когось чув шо якшо я в анкеті на візу писав типу шо я їду наприклад в Юкон, а в результаті поселився в Манітобі, то можуть не дати хелс карту То правда? І якшо так то шо я можу зробити Може написати в підтримку може вони можуть мені дані змінити Але візу я вже отримав на руки
-
🔥ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!🔥 Цього тижня інформаційна стійка в аеропорту Едмонтону для новоприбулих по CUAET працює: Пон, Сер, П’ятн - 16:00-00:00 Вівт, Чтв- 8:00-00:00. Ми знаходимось у залі прибуття D, біля виходів 7 та 8, праворуч від ліфтів. 📌Яку допомогу ми надаємо?📌 📍Розповімо про перші кроки в Канаді; 📍надамо гайд по Едмонтону; 📍всі папери, які потрібно заповнити та всю актуальну. інформацію. 📍Відповімо на всі питання. Приходьте, будемо раді кожному! Команда співробітників та волонтерів Ukrainian Canadian congress (UCC-APC)
-
В чате есть девочка она волонтёр, писала что по каким-то дням она до 00.00
-
Меняли 8марта, на доллар не помню 😔
-
✌️👍🤝 адекватный!
-
Ні,не так
20 Jan 2023, 21:20
33822/96588
about 4 hours ago