UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
-
Вітаю) Я - фотограф. Вам потрібні фото лише чи також надрукований варіант?
-
Можливо, вам краще проконсультуватися в цьому спеціалізованому чаті t.me/UberEatsCanUkr
-
Вітаю)) Підкажіть, будь ласка, хто в курсі. Зарееструвалась в Uber Eats, потребує цей документ. Я спочатку не те завантажила, потім зрозуміла це. Але тепер воно не пітверджується, а вимагає цей документ, хоча у дужках написано «не обов‘язково». Підкажіть, будь ласка, просто чекати та і все або що можна зробити. Бо вже тиждень минув.
-
Дуже дякую, я не знала що є такий чат😊
-
Зайдіть в костко фото, там є варіанти для другу альбомів
-
Просто бокс-вам підійде?
-
Доброго вечора! В торгівельну компанію потрібна дівчина/ хлопець віком 23-25 + на посаду продавець непродовольчих товарів і секретар за сумісництвом. Базова англійська, бажано (але не обов’язково) досвід в торгівлі, готовність до відряджень. Подробиці щодо умов працевлаштування за телефоном +1 (416) 278-5567 Майкл. Бажано попередньо повідомлення на англійській коротко про себе.
-
Добрий вечір! Не знайшла інформації про вклейку візи foil-less із Канади ,можливо погано шукала. Таке питання: показує помилку при оформленні анкети на сайті (дата терміну знаходження в Канаді не проходить, вибиває помилку, та коли заповнюю форму на дитину там графа про досвід праці нікуди не зникає). Я вже трошки засмучена. Може хтось підкаже лайфхаки або до кого можна звернутися. Дякую дуже!
-
Пошук по чаті. Є варіанти.Якщо у вас не вийде- то я вам допоможу.
-
Привіт, можливо тут є наші перукарі?