UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Зайдіть в костко фото, там є варіанти для другу альбомів
-
Просто бокс-вам підійде?
-
Доброго вечора! В торгівельну компанію потрібна дівчина/ хлопець віком 23-25 + на посаду продавець непродовольчих товарів і секретар за сумісництвом. Базова англійська, бажано (але не обов’язково) досвід в торгівлі, готовність до відряджень. Подробиці щодо умов працевлаштування за телефоном +1 (416) 278-5567 Майкл. Бажано попередньо повідомлення на англійській коротко про себе.
-
Добрий вечір! Не знайшла інформації про вклейку візи foil-less із Канади ,можливо погано шукала. Таке питання: показує помилку при оформленні анкети на сайті (дата терміну знаходження в Канаді не проходить, вибиває помилку, та коли заповнюю форму на дитину там графа про досвід праці нікуди не зникає). Я вже трошки засмучена. Може хтось підкаже лайфхаки або до кого можна звернутися. Дякую дуже!
-
Пошук по чаті. Є варіанти.Якщо у вас не вийде- то я вам допоможу.
-
Привіт, можливо тут є наші перукарі?
-
В мене в планах створити два телеграм-чати: 1)- перехідник від євророзетки до північно-американської. 2) Ukrainian Oilers fans. Шукаю адмінів.
-
Усім доброго дня! Я працюю перукарем в Едмонтоні,як жіночим,так і чоловічим.Буду рада бачити українців у салоні, зробимо на перше обслуговування вам знижку 10% на стрижку та 15% на фарбування.Салон знаходиться в торгівельному центрі Londonderry(Savani Hair Studio) Адреса:L59 Londonderry Mall 137 Avenue,66 Street Номер телефона: +1 (587) 982-9628 (Тетяна) Будемо дуже вам раді😊
-
Можливо, якщо всі відвідувачі чату спершу читали закріплені повідомлення,то і спілкування в чаті не було б.
-
Ну це ж прикольно. Зайшла людина в чат- і зразу - тарах своє питання. Сенс щось там шукати в закріплених?
-
І за сварки за мову та расізм не банити, та повернути всіх - ото буде.