UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я просто тоже предполагаю что влияет но если офицер смотрит и видит что у тебя в начале не было денег даже на еду, а сейчас ты работаешь и знаешь английский разве это не показатель того что ты из любого дерьма выберешься и не будешь сидеть на пособиях.
-
Спасибо Вам за информацию
-
Может и я туда залечу
-
Дитячий садок шукає надійного працівника/цю з попереднім досвідом роботи з дітьми. В колективі є україномовний працівник. В групах є кілька Україно/ російсько-мовних дітей. Обов’язково мати хоча б середній рівень знання англійської. My Daycare, Early Learning and Child Care Centre 14920 93 Ave NW, Edmonton, AB T5R 5H2 mydaycareearlylearningandchildcarecentre.com (780) 484-4834 P.S. В разі наявності диплому про педагогічну освіту в Україні та додатка про години до нього, місцевий департамент освіти швидко надасть вам Early Childhood Educator Certificate.
-
Всім Привіт! Можливо хтось ближчим часом буде летіти в Європу , потрібно перевезти дрон для наших військових! Вдячна за відповіді !
-
Підкажіть, будь ласка, щось не міг знайти, чи Learners Drivers License 7 класу підходить як ID картка чи тільки вже 5 клас вважається за повноцінне ID? Чи краще зробити ID? Бо цікавить в майбутньому онлайн доступ до Alberta Health Services та Alberta Digital ID, але не бачу, щоб там щось було за те, чи підходить 7 клас також.
-
підходить
-
Підкажіть де купуєте постіль?
-
Я вилітаю 15 березня до Варшави